010 Web Fotografie
Image default
Management

MBA international

Welkom bij een transformerend programma waar u zult leren om uw talent om te zetten in een carrière die uw passie voedt. De International MBA is een voltijds programma van één jaar dat het leren in de echte wereld en de essentiële middelen biedt om een bedrijf te leiden en te laten groeien in onze voortdurend veranderende, geglobaliseerde en digitale wereld.

 

Ontworpen voor zakelijke professionals en ondernemers met minimaal drie jaar werkervaring, biedt dit programma een 360º uitzicht op de wereld van het werk. Deelnemers zullen hun managementvaardigheden verbeteren, hun carrièrepotentieel een boost geven en onschatbare leiderschapsvaardigheden opdoen.

 

De disruptieve zakenwereld van vandaag vereist een verbeterde visie en een strategische vaardighedenset. Met uw succes in het achterhoofd, is de International MBA een volledig meeslepend, aanpasbaar programma dat gebruik maakt van hands-on leermethodes om transformationele leiders te creëren. In de loop van het programma breidt u uw ondernemersmentaliteit uit en leert u hoe u een internationale carrière kunt opbouwen.

 

De tijd om de wereld om je heen opnieuw uit te vinden is nu. Grijp de kans om het bedrijfsleven te heroverwegen en uw eigen ideeën uit te voeren om een blijvende impact te maken. Welkom bij UW Internationale MBA.

 

5 REDENEN OM EEN INTERNATIONALE MBA TE STUDEREN

 

1. WORD EEN TRANSFORMATIONEEL LEIDER

In de bloeiende arbeidsmarkt van vandaag, is het noodzakelijk voor u om u te onderscheiden van de rest en een leider van morgen te worden. Met programma’s die gespecialiseerd zijn in het stimuleren van leiderschap, zoals het programma Transformational Leadership, krijg je toegang tot mogelijkheden die als katalysator werken voor zowel je persoonlijke als professionele groei – en die je laten zien wat er nodig is om een leider van morgen te zijn. Verwerf de kennis en vaardigheden die nodig zijn om uw talent te etaleren en verandering met vertrouwen te stimuleren.

 

 

2. IT’S YOUR MBA

Dit zeer aanpasbare programma zet je in de bestuurdersstoel van uw onderwijs, met de kern, lab en keuzevakken bieden elk unieke opties voor personalisatie. Van ervaringsgerichte labs tot keuzevakken, de mogelijkheden om de International MBA te personaliseren zijn eindeloos, met meer dan 120 keuzevakken om uit te kiezen. Bovendien kun je een internationale uitwisseling doen aan een van onze partnerscholen over de hele wereld en het programma met zes maanden verlengen om toegang te krijgen tot nog meer studiemogelijkheden.

 

 

3. TOEPASSELIJK LEREN

Hoe betreedt Amazon Alexa een nieuw segment? Hoe verbetert Iberia hun klantervaring voor, tijdens en na de reis? De International MBA is een meeslepende educatieve ervaring waarin je leert om uitdagingen op te lossen waar topbedrijven mee te maken hebben. U gebruikt de conceptuele kennis en verworven vaardigheden om verder te gaan dan het klaslokaal en zet uw ideeën om in actie. U en uw pionierende collega’s krijgen de kans om samen te werken met doorgewinterde ondernemers, investeerders en experts uit de sector via stages en praktijkgerichte projecten.

 

 

4. GEEF VORM AAN DE TOEKOMST

Tijdens het programma zet je je wens om de wereld te veranderen om in een internationale carrière, met zowel een sociale als duurzame impact. Via mogelijkheden zoals het social impact lab, werk je samen met toekomstgerichte thought-leaders, innovatiebeoefenaars en academici aan de IE Business School – zo bouw je aan je netwerk van wereldleiders. Creëer een mooiere, duurzamere toekomst en help organisaties bij het vormgeven en ontwerpen van de innovatieve realiteit die nodig is om de problemen van vandaag en morgen op te lossen.

 

 

5. MAAK GEBRUIK VAN EEN WERELDWIJD NETWERK

Door jezelf onder te dompelen in de echte wereld, leer je om barrières te slechten en verandering te stimuleren. Maak deel uit van een klas die bestaat uit onconventionele denkers van over de hele wereld en verken je potentieel in een echt diverse omgeving – met een klas die bestaat uit meer dan 70 nationaliteiten. Je krijgt ook toegang tot de wereldwijde IE Business School-gemeenschap van meer dan 65.000 alumni. Leer van anderen en laat hun ervaringen uw groei voeden.


 

 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/