010 Web Fotografie
Image default
Boeken en Tijdschriften

De boekhandel met prachtige cadeaus in Amsterdam

Bent u verzot op lezen? Als u op zoek bent naar een heerlijk boek om lekker te lezen, dan zit u goed bij Timp Boekhandel uit Amsterdam. In deze winkel vindt u alle boeken die op dit moment populair zijn, maar ook boeken die niet meer in de top 10 behoren. Bent u op zoek naar een specifiek boek? Dan laat u het weten aan de medewerkers van deze boekhandel in Amsterdam. Zij zullen het boek voor u bestellen en meestal is het binnen een dag al aanwezig in de winkel voor u om op te halen.

De mooiste geurkaarsen

Maar boeken verkopen is niet het enige dat deze boekhandel in Amsterdam doet. Bij Timp Boekhandel treft u ook een ruim assortiment aan cadeaus aan. Dit zijn de perfecte cadeaus om te kopen voor verjaardagen of andere gelegenheden. Uiteraard kunt u uzelf ook eens verwennen en een heerlijk ruikende geurkaars voor uzelf kopen. Er is een divers aanbod aan verschillende kaarsen. Deze zijn van bekende merken als Ashleigh & Burwood, maar ook van interieurparfum van Lampe Berger (Maison Berger). Daarnaast zijn er geweldige geurkaarsen van het gerenommeerde merk Woodwick. Naast de geurkaarsen kunt u hier ook geurlampen vinden. Hiermee combineert u stijlvol licht met heerlijke geuren in uw huis.

De boekhandel met voor ieder wat wils

U lees het al: of u nu komt voor de allerbeste boeken of prettig ruikende geurkaarsen- en lampen, Timp Boekhandel uit Amsterdam heeft het voor u. Wist u dat deze winkel ook een ruim assortiment aan wenskaarten heeft? Dankzij het uitgebreide assortiment kunt u altijd leuke kaarten geven aan uw geliefden. Omdat het aanbod steeds verandert is de kaart altijd origineel en weet u zeker dat de persoon aan wie u de kaart geeft niet al tien keer dezelfde kaart op de schouw heeft staan. Of het nu gaat om een verjaardag of een Valentijn, voor elke gelegenheid vindt je hier een mooie kaart.