010 Web Fotografie
Image default
Boeken en Tijdschriften

Een eigen roman geschreven? Kies om een boek te laten drukken!

Een lange tijd heeft u gezwoegd op een verhaal en nu is uw roman eindelijk af. Tijd om een boek te laten drukken! Wist u dat u bij de specialist boeken in alle soorten en maten en in iedere oplage? Wel zo handig. Veel van deze keuzes zijn makkelijk te maken. Zoals de dikte van het boek en het formaat. Deze worden immers voor een deel bepaald door het boek dat u heeft geschreven of de inhoud van de almanak die u wilt laten drukken. Over andere keuzes moet u misschien wat langer nadenken. Bijvoorbeeld over de kaft van het boek. Laat u het boek printen met een hardcover of laat u het liever drukken tegen een voordelig tarief met een softcover? Bij Boeklatendrukken.nl zijn zowel de hardcoverboeken als softcoverboeken van hoge kwaliteit. Kiest u voor een softcover, dan wordt het boek voorzien van een stevige omslag van sulfaatkartoon. Ook kunt u een extra beschermende laag laten toevoegen. 

Laat een almanak drukken met alle mooie herinneringen van het afgelopen jaar

Loopt het studiejaar ten einde? Kies om dan een almanak te laten drukken! Een almanak wordt vaak gemaakt door studie- en studentenverenigingen om alle leden een overzicht van het afgelopen jaar te geven. Wat is er allemaal gebeurd? Wat voor bijzondere dingen waren er om te vieren? En welke leuke activiteiten en feesten hebben er ook alweer allemaal plaatsgevonden? Door een softcover boek te laten drukken, hebben alle leden van uw vereniging een tastbare herinnering in boekvorm. De kans is groot dat deze boeken worden bewaard en dat er vele jaren later nog leuke herinneringen worden opgehaald. Wilt u een almanak of ander soort boek laten printen? Dan kunt u daarvoor uitstekend terecht bij Boeklatendrukken.nl.

Wat voor soort boek wilt u laten drukken? Bij de specialist kan het!

Softcover boek laten drukken door Boeklatendrukken.nl? Dat is altijd een verstandige keuze! Wanneer u een softcover boek wilt laten drukken, kunt u bij de specialist alle kanten op. We hebben het hier over Boeklatendrukken.nl. Dit is een professionele uitgeverij met meer dan 20 jaar specialistische ervaring in het produceren van alle denkbare boeken in allerlei verschillende soorten en maten. Elke oplage is mogelijk. Wat zijn uw wensen voor het boek dat u wilt laten printen of de almanak die u wilt drukken? Wordt het groot of klein? Dik of dun? Met een oplage van 50 stuks of 10.000? Welke wensen u ook heeft, de specialist maakt het mogelijk voor u. Voor elk boek is er immers een passende oplossing.