010 Web Fotografie
Image default
Bedrijfsfotografie

Wenskaarten bij Kaartcollectie.nl

Wenskaarten: wie houdt er niet van?

Wenskaarten zijn er voor de mooiste momenten, maar ook de sombere momenten in het leven. Een kaartje kan veel beteken voor iemand en daarom blijven wenskaartjes nog steeds populair. Met een kaartje kun je iets persoonlijks geven, iets wat altijd zal blijven. Het vinden van het juiste kaartje kan wel lastig zijn. Je zoekt wellicht nét dat kaartje met de juiste uitstraling en tone of touch, met een spreuk of tekst wat je raakt. Gelukkig kun je tegenwoordig ook je kaartjes zelf samenstellen, bijvoorbeeld met de foto van je pasgeboren kindje, een trouwfoto of een foto van je nieuwe huis.

Tweeling geboortekaartjes

Zijn jullie in blijde verwachting van een unieke tweeling, drieling, vierling of zelfs een meerling? Dat vraag om een speciaal geboortegedichtje! Wij hebben vele voorbeelden van leuke geboorteteksten en gedichtjes speciaal geschreven voor tweelingen of meerlingen. Je kunt de teksten knippen, plakken, herschrijven en laat je vooral inspireren voor de meest unieke geboortekaartjes tekst! Zwanger zijn van een tweeling is heel bijzonder, daarbij hoor natuurlijk een uniek en origineel geboortekaartje. Bekijk onze collectie geboortekaartjes voor een tweeling of meerling!

Adoptie geboortekaartjes

Na lang wachten, hopen en dromen, komt jullie adoptiekindje eindelijk naar Nederland. Wij helpen je graag bij het vinden van een mooi adoptiegedicht waarmee je jouw familie, vrienden en kennissen kunnen laten delen in je onvoorwaardelijke liefde voor het kindje dat niet onder je hart groeide maar wel in je hart voor altijd. Kaartcollectie heeft adoptieteksten en adoptiekaarten.

Jubileum kaarten voor ieder huwelijksjubileum

Huwelijksjubileum jaren: wanneer vier je een jubileum? Veel mensen vragen zich af wat nu de belangrijkste huwelijksjubileum jaren zijn om een feest te vieren. Allereerst is het natuurlijk belangrijk dat je een feest viert wanneer jij er zin in hebt. Ben je 24 jaar getrouwd en heb je dit jaar zin om de liefde te vieren? Maak er dan een gezellige tijd van met elkaar en houd je niet aan de huwelijksjubileum jaren! Toch zijn er een aantal mijlpalen die vaak gevierd worden door stellen.

Hieronder staan alle belangrijke huwelijksjubileum jaren op een rijtje:

  • 12,5 jaar getrouwd: Koperen bruiloft
  • 25 jaar getrouwd: Zilveren bruiloft
  • 50 jaar getrouwd Gouden bruiloft
  • 60 jaar getrouwd: Diamanten bruiloft
  • 70 jaar getrouwd: Platina bruiloft
  • 75 jaar getrouwd: Albast bruiloft
  • 80 jaar getrouwd: Eiken bruiloft
  • 90 jaar getrouwd: Granieten bruiloft

Ontdek de leukste wenskaartjes webshop van Nederland

Deze jubileumkaarten en nog veel meer vind je online bij Kaartcollectie.nl. Wij verzenden onze kaartjes naar Nederland (gratis) en België en altijd standaard met luxe bijpassende enveloppen. Vraag een gratis digitale proefdruk of tegen een kleine betaling een fysieke proefdruk van het kaartje. Bij een definitieve bestelling krijg je deze kosten altijd weer vergoed.

https://www.kaartcollectie.nl/