010 Web Fotografie
Image default
Dienstverlening

Meer inzicht in sociale media met Your Business Online

Tot het dienstenpakket van Your Business Online behoren:

Facebook marketing;

-Instagram marketing;

-Pinterest marketing;

-LinkedIn marketing.

Daarnaast worden ook workshops gegeven. Die zijn speciaal bedoeld voor bedrijven die hun social media activiteiten niet (helemaal) uit handen willen geven. Tijdens zo’n workshop worden de mogelijkheden van de diverse platforms uiteengezet. Deelnemers krijgen ook tips en trucs aangereikt. De workshops van Your Business Online heeft geen standaard formaat. Ze worden opgezet met de wensen en de behoeften van de klant in gedachten. Als jij je firma met name op Facebook presenteert, zal daar de nadruk op liggen. Je leert dat er meer is dan simpelweg adverteren op Facebook.

Ben je van plan meer uit Instagram te halen, dan ligt de focus op dat medium. De workshop kan bij Your Business Online in Bosschenhoofd (Breda International Airport) worden gehouden. Het is ook mogelijk dat de mensen van Your Business Online naar jou toe komen.

Investeren in social media is zeker de moeite waard

De ervaring leert dat een workshop vaak naar meer smaakt. Vanzelfsprekend kan er een vervolg aan gegeven worden. Blijkt uiteindelijk dat het zelf bijhouden van je social media pagina’s en het ontwikkelen van nieuwe social media strategieën te tijdrovend zijn? Je kunt altijd aankloppen bij Your Business Online voor hulp. Veel bedrijven -groot en klein- gingen je voor en gaven het Your Business Online-team de opdracht het social media gebeuren nieuw leven in te blazen. Daniels Traprenovatie zag het aantal offertes zienderogen stijgen. Bij restaurant De Bocht Wernhout is de stille woensdagavond veranderd in een populaire en vaak vol-gereserveerde avond. Voor Avoyd Huidverzorging realiseerde Your Business Online 500 + verkopen en een bereik van 9.000.000 unieke personen! Van der Valk Hotel Nuland wilde de reserveringskosten verlagen. Door Your Business Online in te schakelen is dat gelukt. De kosten per boeking zijn nu minder dan €4,50. Voor Winkelhart Etten-Leur zijn met een effectieve actie 23.000 emailadressen verzameld. We zouden nog wel even door kunnen gaan, maar verwijzen liever naar de website van Your Business Online. Onder het kopje ‘cases’ vind je deze en nog veel meer inspirerende succesverhalen! Als je je online inschrijft, krijg je overigens vijf gratis adviezen op het gebied van social media.

https://www.yourbusinessonline.nl/