010 Web Fotografie
Image default
Woning en Tuin

Droogloopmat op rol

Of je bedrijf nu één dag of tien jaar open is, op een gegeven moment zal je verschillende elementen moeten vervangen om een ​​nette en professionele uitstraling te behouden. Misschien heb je plannen om bepaalde verlichtingsarmaturen te vervangen, nieuwe menu’s af te drukken of nieuwe meubels te kopen, maar heb je overwogen om je vloermatten te vervangen? Jij, je klanten en je medewerkers lopen er elke dag overheen, maar je merkt misschien niet actief dat ze vervangen moeten worden. In het artikel van vandaag zullen we enkele van de meest voorkomende borden bekijken die aangeven dat u nieuwe vloermatten nodig heeft. Er is van alles mogelijk, van matten met op maat gemaakt logo tot hardlopers om vermoeidheid tegen te gaan, en onze deskundige klantenservice helpt je altijd bij het vinden van de juiste matten voor je bedrijf. Lees verder voor meer informatie over wanneer je je droogloopmat moet vervangen.

Er is weinig of geen tractie

Hoewel vloermatten uitstekend zijn om te voorkomen dat vuil en vocht je vloeren beschadigen, zijn ze ook ontworpen om te voorkomen dat je werknemers en klanten uitglijden en vallen. In je bedrijf komen honderden, zo niet duizenden mensen elke week binnen en buiten, en je vloermatten kunnen binnen enkele jaren snel versleten raken. Als je verzonken vloermatten niet veel textuur meer hebben, of als de aluminium rails schade hebben opgelopen door zwaar voetverkeer, dan is het tijd voor vervanging. Een droogloopmat op rol is ideaal, je kunt zo zelf de afmeting bepalen.

Je logo is vervaagd

Het logo van je bedrijf fungeert als het gezicht van je bedrijf. Het is een van de eerste dingen die mensen zien wanneer ze je bedrijf benaderen, en het is waarschijnlijk het eerste dat in hen opkomt als ze zich voorstellen dat ze teruggaan. Je hebt waarschijnlijk een droogloopmat op rol met een aangepast logo gekocht voor je hal vóór je grote opening, maar door het aantal mensen dat elke dag je deur binnenkomt, zijn de matten na verloop van tijd vervaagd. Als je droogloopmat op rol er slechter uitzien vanwege de slijtage, is het tijd om een nieuwe droogloopmat op rol te bestellen.

Je hebt geen back-up

Het is belangrijk om voorbereid te zijn op het onverwachte, vooral als het gaat om het welzijn van je medewerkers en klanten. Zware regen en sneeuw kunnen je huidige droogloopmat op rol zowel verzadigen als gevaarlijke omstandigheden creëren, en je wilt niet dat risico gaan lopen natuurlijk. Als je geen extra instap- en een droogloopmat op rol hebt, raden we je aan om een extra droogloopmat op rol aan te schaffen om de elementen voor te blijven. Als je niet zeker weet welke matten ideaal zijn voor je bedrijf, neem dan contact met je leverancier naar keuze op en zij kunnen aanbevelingen doen, afhankelijk van je locatie, grootte en voetgangersgebied.

Je vloeren zijn beschadigd

Als je vloeren al beschadigd zijn door zwaar voetverkeer, moet je alles betalen wat nodig is om ze te herstellen. Je wilt echter niet meer dan één keer voor restauratie betalen, en je bedrijf uitrusten met een droogloopmat op rol en nieuwe entreematten is misschien wel precies wat je nodig hebt om je vloeren er fantastisch uit te laten zien.

https://www.deurmatdirect.nl/schoonloopmatten/schoonloopmat-van-rol

Gerelateerde artikelen

Folie tegen schitteringen

Hoe werkt een schuifdak?

Voordelig een moderne dakkapel plaatsen