010 Web Fotografie
Image default
Banen en opleidingen

Met PADI duiken leer je alle vaardigheden die je nodig hebt

Bij Duikcentrum de Aalscholvers in Tilburg leer je met PADI duiken alles wat je nodig hebt om overal ter wereld te duiken. Je leert hier hoe je moet duiken in kleine stappen. Er zijn verschillende cursussen die je kunt volgen om je duikbrevet te halen. Ervaren instructeurs zorgen ervoor dat je met een veilig gevoel onder water gaat, door middel van een realistische training. Als beginner leer je de basis van het duiken met perslucht. Elke cursus wordt in een rustig tempo gegeven. Bij Duikcentrum de Aalscholvers vinden ze het belangrijk dat je goed leert duiken.

Je duikbrevet halen in kleine groepen

Wanneer je een cursus volgt met een hele grote groep, gaat dit vaak ten koste van de kwaliteit. Ook kun je het gevoel krijgen alsof je niet veel opsteekt. Bij Duikcentrum de Aalscholvers kun je jouw duikbrevet halen in kleine groepen met PADI duiken, dit zorgt ervoor dat de opleiding laagdrempelig is. Elke instructeur heeft één of twee cursisten die hij of zij opleidt. Omdat je maar met twee personen bent, krijg je veel aandacht en vooral persoonlijke begeleiding van jouw instructeur. Hierdoor leer je meer vaardigheden tijdens je opleiding en kan het niet te snel gaan, omdat het tempo wordt aangepast naar jouw snelheid. Bij deze duikschool leer je goed duiken waarmee jij het beste resultaat boekt als duiker.

Neem een introductieduik

Voordat je begint aan PADI duiken, heb je bij dit duikcentrum de mogelijkheid om deel te nemen aan een introductieduik. Als je nog nooit hebt gedoken, kom je er op deze manier achter of je het wel of niet leuk vindt. Je kunt ook een bezoek brengen aan het duikcentrum, hierdoor krijg je meteen een goede indruk. De medewerkers van Duikcentrum de Aalscholvers zijn erg enthousiast en kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden die je hebt. Als je voor of na de introductieduik vragen hebt over het PADI duiken, zijn ze ook altijd telefonisch bereikbaar.