010 Web Fotografie
Image default
Toerisme

Ontdek de Algarve met Algarve tips

 

De meest toeristische regio van Portugal is de Algarve Kleine baaitjes, kliffen, rotsen, een verrassende natuur ontdek het met Algarve tips. De Algarve is volledig ingesteld op toeristen zal je denken, maar dit is niet overal zo. Je kan ook hele rustige plekjes vinden zoals (bijna) geheime stranden, kleine echte Portugese restaurantjes, typische Portugese markten en nog veel meer.

Het bijzondere aan de Algarve

Bijna overal is het oude centrum van de dorpjes nog volledig intact en er zijn prachtige stranden en kleine baaien, bescherm door hoge kliffen en rotsen. Dit zijn de bijzondere plekken en vaak vind je aan deze stranden verder niks, ook geen restaurant. Ontdek jij de Algarve met Algarve tips? Wij ontdekten heel veel leuke dingen voor jou. Restaurants, activiteiten, accommodaties, bezienswaardigheden, stranden en nog veel meer.

De Algarve

Actief tijdens jouw vakantie in de Algarve! De Algarve is de perfecte plek om te surfen, kajakken, snorkelen, suppen, fietsen, paardrijden, vissen of te wandelen. In de avond ga je naar een van de vele leuke restaurants of bars. Wil jij naar het einde van de wereld dan ga je naar Sagres, wil jij de wilde natuur zien dan ga je naar Aljezur, wil jij naar het hoogste gebergte dan ga je naar Monchique. De Algarve heeft zoveel moois. Wil jij al op vakantie naar de Algarve? Bekijk ons aanbod op www.algarvetips.nl

FARO

Als je naar de Algarve vliegt vlieg je het beste naar Faro. Je kan hier een auto huren bij Luz car of met het openbaar vervoer verder reizen. Vanaf het vliegveld neem je voor nog geen €12,00 een taxi naar het station. Vanaf Faro naar Bijvoorbeeld Lagos kost een treinkaartje ongeveer €7,50. Toch raden wij een auto tijdens je vakantie in de Algarve echt aan, want er valt zoveel te ontdekken in Portugal. Vliegen doen wij altijd met www.transavia.nl

Lagos Algarve

1 van ons favorieten is Lagos. Lagos is een stad in de Algarve in het zuiden van Portugal. Het staat bekend om zijn ommuurde oude stad, kliffen en Atlantische stranden. Steile houten treden leiden naar de zanderige baai van Praia do Camilo. De nabijgelegen kliffen van Ponta de Piedade bieden een prachtig uitzicht op de landtong en een vuurtoren. Wij zelf vinden dit het paradijs wat betreft bijzondere stranden. In Lagos valt zoveel te ontdekken. Alles over Lagos zoals bezienswaardigheden, restaurants, stranden en leuke activiteiten vind je op deze Lagos pagina.

Algarve tips

Ontdek jij de Algarve met Algarve tips? Als jij van witte dorpjes houdt, witte zandstranden, prachtige natuur en heerlijke vis dan is de Algarve echt wat voor jou! Op deze website vindt jij de leukste stranden, restaurants, accommodaties en activiteiten van de Algarve. Algarve tips ontdekt de Algarve voor jou. Volgen jij onze Instagram pagina al?

http://www.algarvetips.nl