010 Web Fotografie
Image default
Bedrijven

OP lassen voor al uw laswerk

Het beste bedrijf OP lassen in de lastechniek, voor al uw laswerk op maat. Bij ons is geen project te gek, en kun je bij ons met veel dingen terecht. We hebben erg veel kennis en een team van specialisten. En houden de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van lassen voortdurend in de gaten, om ons bedrijf steeds verder te laten groeien. Wij maken gebruik van de nieuwste ontwikkeling, en de beste apparatuur. Omdat veiligheid belangrijk is tijdens het lassen vinden we goede kleding erg belangrijk. 

Ons werk

Wij passen onze lastechniek voornamelijk toe bij groter bedrijven en organisatie’s. Zo maken wij veel hekwerk voor festivalorganisaties en gemeenten. Lassen wij de stalen constructies in schuren bij boerderijen. Ook lassen en realiseren wij rioleringsbuizen, volledige geraamtes voor huizen. Daarnaast lassen wij ook beschadigd laswerk, en laten het er weer als nieuw uitzien. Het meeste hekwerk wat je zit of festivals in Nederland is allemaal gemaakt door ons bedrijf. Daarnaast zijn wij ook te huur, mocht u binnen een bedrijf een part-time lasser nodig hebben. Dan lenen wij graag een door ons opgeleide werknemer uit. 

De nieuwste ontwikkelingen in de lastechniek

De lastechnieken zijn met de jaren flink verbeterd, zowel op techniek en veiligheid. Zo zijn er tegenwoordig al bedrijven die onder water kunnen lassen, door speciale technieken. Door deze ontwikkelingen is het mogelijk de grootste projecten te realiseren. Voordat je onderwater mag lassen moet je wel een speciaal traject volgen, je moet leren duiken. En je moet bestendig zijn tegen de druk onder water, en tegelijkertijd kunnen lassen. Daarnaast zijn er ook veel ontwikkelingen op het gebied van veiligheid. De beschermende kleding die een lasser draagt is flink verbeterd, en kan tegen extreme warmtes. Ook krijgen lasser minder last van lasogen doordat de kapjes ook verbeterd zijn. Daarnaast is er ook betere behandeling voor lasogen dan dat er vroeger was.