010 Web Fotografie
Image default
Woning en Tuin

Opruimen samen met Deens!

Deens.nl. Je hebt er vast wel eens geshopt? Woonkamer- en bedlampen, badkameraccessoires of een Urban Cotton wandkleed? Maar weet je ook dat de site vol leuke weetjes en tips staat? Klik eens op ‘blog’ en er verschijnen interessante artikelen over trends, nieuwe producten, duurzaam wonen, het inrichten van een werkplek thuis, een opgeruimd huis enzovoort. Op het laatste onderwerp zoomen we in. Veel mensen zullen zich herkennen in het volgende: een opgeruimde kamer zorgt voor rust in het hoofd. Het heeft er vast mee te maken dat de orde om ons heen zich weerspiegelt in onze gemoedstoestand. Als je streeft naar een nette en schone living is het belangrijkste advies: zorg dat je voldoende opbergruimte hebt. Een kast of koffer is handig voor grote spullen die je bij de hand wilt hebben, maar niet dagelijks gebruikt. In manden en dozen kun je het kleine spul kwijt.

Glazen, koffiemokken, de theepot en de koekjestrommel: ze maken van de tafel snel een rommeltje. Heb je weleens gedacht aan een trolley? Deens verkoopt de tafels op wielen in allerlei stijlen. We geven een paar voorbeelden:

–        een huiselijke, bamboe trolley van Madam Stolz;

–        een zakelijk, zwart wagentje van het House Doctor label;

–        een chique, goudkleurige Nordal trolley met vier planken.

–        Een hippe Must Living verrijdbare tafel gemaakt van basalt met een metalen frame.

Overigens heeft het woord trolley meerdere betekenissen. Golfers gebruiken de trolley voor hun tassen met clubs. Trolley staat voor de compacte reiskoffer op wieltjes met verstelbaar hengsel. In de Nederlandse treinen zijn ze verdwenen, maar over de grens zie je ze nog wel: karretjes met versnaperingen in treinen. Zo’n minibar wordt ook wel trolley genoemd. En dan is er nog de trolleybus: de bus met elektrische bovenleiding. Het trolleybusnetwerk van Arnhem is een unicum in de Benelux en een van de grootste in West-Europa.

Nog even terug naar Deens.nl. Je vindt er nog veel meer dan de hier beschreven op-bergers. Denk aan rekjes voor aan de muur, glazen boxen, tijdschriftenrekken et cetera. We hopen dat er iets voor je bij zit en wensen je veel succes met opruimen!

https://www.deens.nl