010 Web Fotografie
Image default
Aanbiedingen

Huis verkopen? De juiste foto’s maken het verschil

Je huis verkopen lijkt tegenwoordig wellicht geen probleem maar wist je dat de juiste foto’s het verschil kunnen maken wat voor klanten je aanspreekt of misschien wel nét voor dat mooie bod zorgt? Je huis op een professionele manier vast laten leggen creëert meerwaarde voor je verkoop en zorgt voor een goede eerste indruk bij potentiële kopers.

De opties van foto en video

Je kunt je woning op verschillende manieren fotograferen. Middels de nieuwste technieken van vastgoed fotografie kun je zelfs foto’s in 360 graden publiceren zodat de kijker op elk gewenst apparaat de ruimte tot in details kan bekijken. Met Google fotografie kun je zelfs een virtuele tour maken en de kijker het gevoel geven ook echt in de ruimte zelf te zijn. Heb je speciale features buiten het pand  die echt in de spotlight mogen staan? Dan is hoogtefotografie wellicht een hele goede optie.

Hoogtefotografie geeft een goede indruk weer van de woning en de directe omgeving. Om dit nog beter uit te kunnen beelden kan er zelf gebruik worden gemaakt van drone fotografie en/of videografie. Vanaf grote hoogtes kunnen de kijkers niet alleen de straat zien, maar ook de buurt waarin de woning of een pand zich bevind en zo een beter beeld geven van de omgeving en wat er allemaal in de buurt te vinden is.

Welke optie kies jij?

Of je nu een prachtig pand in het centrum van Amsterdam hebt of een vrijstaande villa op het platteland; er is dus veel mogelijk.
Denk aan wat jouw woning uniek maakt; zijn er speciale features die in jouw huis niet mogen ontbreken op beeld? Dan is de 360 graden fotografie wellicht wat voor jou. Of heb je een prachtig stuk grond rondom je huis? Breng het onder de aandacht door gebruik van hoogtefotografie of een unieke dronevideo. Leg de charme van je huis vast en trek zo kopers van een hoger segment aan.

Middels een persoonlijke afspraak wordt samen met jou gekeken wat de beste opties zijn om jouw huis in de schijnwerpers te zetten. Binnen 48 uur na de gemaakte foto’s kun je de beelden al delen op funda, social media of bij jouw makelaarskantoor.