010 Web Fotografie
Image default
Verbouwen

Pallets gebruiken om een bed te maken

De aanschaf van een nieuw bed kan erg duur zijn. Vooral als je een tweepersoonsbed nodig hebt kunnen de kosten al snel oplopen naar enkele honderden euro’s. Lang niet iedereen heeft dit zomaar klaar liggen om te besteden aan een bed. Wat kun je doen om hier kosten op te besparen maar toch een fijn en stevig bed te krijgen? De oplossing is heel simpel: Gebruik pallets! 

Een bed gemaakt van pallets 

Een bed van pallets is niet alleen goedkoop maar ook nog heel erg stevig. Daarnaast, geeft het je slaapkamer een unieke uitstraling die je nergens anders zal vinden.De Ikea,Leenbakker of Kwantum kan je niet helpen om zo een uniek bed te krijgen. Sommige speciaalzaken verkopen ze al kant en klaar maar dan betaal je nog steeds erg veel voor het uiteindelijke bed. Het is veel beter om dit zelf te maken want zo bespaar je geld en ben je ook nog eens actief bezig. Een echte win win situatie dus. 

Hoe maak ik een bed 

Voor je met je project kan beginnen is het natuurlijk erg belangrijk om te weten hoe je zo een soort bed precies in elkaar zet. Het meest belangrijke materiaal zijn natuurlijk de pallets. De pallets kun je misschien gratis krijgen van je lokale supermarkt of bouwmarkt. Let er wel op dat in veruit de meeste gevallen deze pallets niet meer heel stevig zijn of al kapot zijn. De onderneming zal de pallets niet zonder reden wegdoen. Kapotte of rotte pallets gaan je niet helpen bij het maken van een pallet bed. Zorg daarom voor stevige sterke en bij voorkeur nieuwe pallets. Zorg er ook voor dat je een zaag, hamer en spijkers bij de hand hebt. Wil je je bed nog een unieke uitstraling geven? Breng dan een laagje verf aan. Je kunt deze verf halen bij je plaatselijke bouwmarkt. 

Pallet bed kant en klaar kopen 

Heb je geen tijd om je eigen pallet bed in elkaar te zetten? Geen probleem zoals ik eerder aangaf kun je eenvoudig een pallet bed aanschaffen bij je plaatselijke Leenbakker. Wil je echter zekerheid dat je bed van een goede kwaliteit pallets is en daardoor enkele jaren meegaat? Kies dan voor palletdeal. Palletdeal verkoopt palletbedden van hoge kwaliteit voor een vaste lage prijs. Daarnaast, verkopen zij hoge kwaliteitspallets die jij kan gebruiken voor je pallet bed. 

https://www.palletdeal.nl/product-categorie/pallet-meubels/pallet-bed/