010 Web Fotografie
Image default
Aanbiedingen

Personal Training Oegstgeest

Wilt u lekker trainen met een personal training oegstgeest een uur lang die alleen op u gefocust is? Dat kan bij Uptempo personal training oegstgeest. Wij bieden verschillende personal trainingen aan in Oegstgeest. U kunt personal training Oegstgeest aan uw huis krijgen of u kunt er voor kiezen om lekker in de buiten in de open lucht te trainen bijvoorbeeld op iedere gewenste plek kan u personal training in Oegstgeest krijgen, bijvoorbeeld bij de Klinkenbergerplas.

Wanneer wij gaan personal trainen dan maken wij een schema met krachttraining en conditietraining. ook nemen wij veelal behendigheid mee in de trainingen. Uiteindelijk dienen we tot de juiste combinatie te komen. 

Wat wij zeker niet vergeten in onze personal trainingen is het hebben van plezier. Plezier van de training is essentieel. Anders is het net als bij de sportschool in het begin even leuk. Maar naarmate het langer duur geeft u op omdat het dan weer standaard is.

Wij werken dan veel met variatie met de oefeningen, ook draait het bij ons ook niet alleen maar om het behalen van doelen en prestatiegericht bezig zijn. Het onderdeel FUN is het primaire onderdeel van onze training. Zonder FUN geen langdurige aanpassing van de motivatie om toch iedere keer te komen tot een training.

Om bijvoorbeeld af te vallen is het belangrijk dat u veel aan de slag gaat met de grote spiergroepen. Zoals de benen. Deze zorgen voor een hoge mate van verbranding. Dit zorgt ervoor dat u automatisch de rest van uw lichaam ook aan het werk zet. Ook na de training blijft u lichaam verbranden.

Omdat het niet leuk is alleen maar beenoefeningen te doen, maken we hier natuurlijk een leuke combinatie van om alle spierpgroepen mee te pakken. Wanneer u meerdere sessies per week pland dan gaan we per sessie aan de slag met een combi van twee of meer spiergroepen. Zo traint u uiteindelijk op week niveau alle groepen.

https://www.uptempo-personaltraining.nl/personal-training-2/personal-training-in-oegstgeest/