010 Web Fotografie
Image default
Aanbiedingen

Personal training

Wilt u ook aan de slag met sporten maar lukt het niet zelf? Daar kan Uptempo u bij helpen! Wij geven Personal training in de bollenstreek. Sporten is goed voor uw lichaam en uw geest. Het is bewezen dat u meer concentratie heeft als u voor uw werk gaat sporten. U botten worden sterker als u aan krachttraining doet en de capaciteit van u hart wordt groter door middel van cardio.

 

Personal training Noordwijk is een schitterende locatie om uw wensen te vullen van een goede training. Er zijn veel soorten trainingen waaruit u kunt kiezen. Wilt u sterker worden of juist utiteindelijk die halve marathon kunnen lopen dat kan bij Uptempo.

 

Personal training Katwijk kunt u goed gebruiken als u het zelf moeilijk vindt om aan de slag te gaan met sporten. Wij staan elke week voor u klaar en plannen met u samen uw training in wat in uw schema past.

 

Personal training Rijnsburg is een van onze mooiere locaties in de bollenstreek. U krijgt een pakket van 12 trainingen waarvan de 12e training gratis is. We plannen eerst een intake in en bespreken de mogelijkheden en uw doelen. Daarna gaan we gelijk aan de slag. Ook krijgt u nog een voedingsadvies erbij waarbij u een hele week lang eerst uw eten en drinken bij houdt. 

 

Lijkt het u wat om aan de slag te gaan met Uptempo?! Mail naar info@uptempo-personaltraining.nl of bel naar 0620660707. Wie weet zien wij u binnenkort. Onthoud Fit worden of Fit blijven is super belangrijk zeker in deze tijd waar in we nu leven.

 

Wij geven in de volgende dorpen trainigen, Noordwijk, Katwijk, Noordwijkerhout, Voorhout, Rijnsburg, Lisse, De Zilk, Oegstgeest en Warmond.

The only way is up!

 

 

https://www.uptempo-personaltraining.nl/

Gerelateerde artikelen

Vind de perfecte onderbroek met print!

Persoonlijke aandacht staat centraal bij opgelopen letselschade in regio Den Bosch

Bestel een combinatiebox gebak per post