010 Web Fotografie
Image default
Auto's en Motoren

Rijschool BVO geeft voor meerdere voertuigen lessen

Rijschool bvo heeft meerdere pakketten voor meerdere voertuigen. Wil jij je scooterrijbewijs halen? Tussen wat kan jij dan allemaal kiezen en wat gaat het allemaal kosten. Je hebt 4 soorten lessen dat je kunt gaan volgen. De lessen zijn: 1 op 1 privé les, 2 personen duo les, 3/4 personen les en een losse les. Een 3/4 personen les kost het minst maar je krijgt zelf minder aandacht en de kans is wel een beetje kleiner om het goed te slagen. Het kost voor een privéles het meest maar er wordt de hele tijd op je gelet en de kans is dus wel groter om te slagen.

Motorrijden les

Je hebt 3 verschillende pakketten voor het motorrijden. Je kunt kiezen uit: een opstap standaard pakket, 20 uur lespakket, en een 30 uur pakket. Het duurste is de 30 uur les, want je krijgt alles erop en eraan. Je hebt alles wat je nodig gaat hebben om te slagen. Je krijgt genoeg aandacht en veel lessen, zodat jij zeker weet dat je gaat slagen. De lessen duren 60 minuten oftewel ook een uur. Heb je nog vragen over de lessen van de motoren je kan contact met hun gaan opnemen via de website. Je kan hun een email sturen of je kunt ze gaan bellen.

Auto opleiding

Je kunt met de auto opleiding ook uit 3 pakketten kiezen waarvan je bij een alles erop en eraan krijgt en de andere krijg je een beginnerscursus. Je krijgt veel informatie bij de duurste en ze laten je alles leren. Met de eerste krijg je weinig informatie want je hebt weinig tijd om dat allemaal te kunnen leren. Je zit wel in een nieuwe lesauto, want dat mag natuurlijk wel iedereen krijgen om te leren. Je krijgt een vaste instructeur die je graag gaat helpen.