010 Web Fotografie
Image default
Dienstverlening

Schade aan uw dak? Blijf er niet mee zitten, bel De Dakmakers!

Het is zeer verstandig om niet te lang te blijven zitten met schade aan uw dak. Op korte termijn kan schade namelijk veel groter worden en daarbij veel ellende veroorzaken.  Voornamelijk lekkages kunnen de reparatie kosten flink laten oplopen, omdat ze voor veel schade kunnen zorgen. Vocht in de draagbalken van het dak, lelijke kringen op het plafond, loslatend behang, natte houten vloer of vloerbedekking en nat geworden meubilair zijn voorbeelden van zaken die beschadigd kunnen raken door een lekkage. Wacht daarom niet te lang met een dakreparatie en laat zo snel mogelijk De Dakmakers komen!

Met De Dakmakers uit Alphen aan den Rijn haalt u een berg aan kennis in huis. Wij bestaan namelijk al meer dan 35 jaar en voeren al die tijd diverse werkzaamheden uit op platte en licht hellende daken. Repareren, bedekken, renoveren, verbouwen, verduurzamen, onderhouden en adviseren is wat wij dagelijks doen. Dit doen wij niet alleen op woonhuizen maar ook op bedrijfspanden en appartementencomplexen. Wanneer u tijdens een flinke regenbui of sneeuwval een lekkage aan uw dak ontdekt kunt u ons ten alle tijden bellen. Ook ’s nachts en in de weekenden. Wij staan namelijk 24/7 voor u klaar in noodsituaties. Want als het water uit uw dak komt wilt u natuurlijk dat dit zo snel mogelijk stopt. Wij gaan in weer en wind uw dak op om de schade op te lossen en u weer een droog dak boven uw hoofd te geven.

Gedegen dakonderhoud houdt een dak gezond

Het is natuurlijk het allerbeste om lekkages aan daken te voorkomen. Dit kunnen wij voor u realiseren. Laat ons uw dakonderhoud verzorgen, u hoeft dan nooit meer zelf naar uw dak om te kijken. Wanneer u een contract voor dakonderhoud bij ons afsluit komen wij jaarlijks uw dak onderhouden. We inspecteren grondig de staat van de dakbedekking, controleren of er kieren langs de randen van de dakbedekking aanwezig zijn, verwijderen alle bladeren, takken en mos van het dak en maken het gehele dak schoon.

https://www.dakmakers.nl/