010 Web Fotografie
Image default
Auto's en Motoren

Snelheidsborden die voor veiliger verkeer zorgen

Digitale snelheidsborden zijn een uitstekende verkeersoplossing in diverse situaties. Zo kunnen ze permanent worden ingezet bij een schoolzone om bestuurders attent te maken op hun snelheid. Daarnaast kunnen ze tijdelijk worden ingezet op locaties waar vaak te hard wordt gereden, om weggebruikers eraan te herinneren dat ze te hard rijden en hierdoor wel eens een bekeuring zouden kunnen krijgen. Een groot deel van de weggebruikers zal ook echt zijn gedrag aanpassen en zich beter aan de snelheid houden.

Een kostenefficiënte oplossing voor verhoogde verkeersveiligheid

Natuurlijk kunt u ook regelmatig politiecontroles laten uitvoeren in plaats van digitale snelheidsborden neer te zetten. De politie heeft het echter al druk genoeg en bovendien heeft dit slechts tijdelijk effect. Ook kost het veel mankracht. Daarom is een digitaal snelheidsbord een ontzettend kostenefficiënte oplossing. Daarnaast is dit ook een optie om in te zetten op bedrijventerreinen en campingterreinen. Hier zal de politie niet snel op de snelheid komen controleren, maar is het voor de veiligheid minstens net zo belangrijk dat bestuurders zich aan de geldende snelheid houden.

Ontdek de mogelijkheden van de snelheidsborden van deze expert

Wilt u graag digitale snelheidsborden inzetten in uw gemeente, op uw bedrijventerrein of op uw camping? Of heeft u een andere toepassing waarvoor deze borden uitkomst kunnen bieden? In al deze gevallen koopt u het snelheidsbord het best bij Actime. Deze specialist biedt namelijk digitale borden van topkwaliteit die lang meegaan en de snelheid nauwkeurig meten. Bovendien is het bij deze specialist mogelijk om een oplossing te kiezen die meer dan alleen de snelheid van voorbijgaand verkeer meet. U kunt het snelheidsbord namelijk laten uitrusten met meetapparatuur die ook de hoeveelheid en intensiteit van het voorbijgaand verkeer meet. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met de specialisten van Actime voor meer informatie en antwoord op al uw vragen.

https://www.actime.nl/

Gerelateerde artikelen

Leren en slagen in 1 dag met de theoriecursussen van Gelijk Geslaagd

Jouw BMW motorfietsen uit Apeldoorn onderhoud en repareren?

Autoverzekering afsluiten, wat is er nodig?