010 Web Fotografie
Image default
Gezondheid

Tandartsbehandeling zonder pijn onder narcose

Heeft u last van dentofobie? Dan vindt u de tandarts doodeng en vermijdt u dit liever. Maar wist u dat de verzorging van uw tanden heel belangrijk is? De gezondheid van uw gebit draagt namelijk bij aan uw algehele gezondheid. Daarom is het écht belangrijk om twee keer per jaar op controle te komen bij de tandarts. Is er iets loos aan uw gebit, zoals een gaatje? Dan is het dan ook belangrijk dit te laten behandelen. Dit is voor mensen met tandartsangst echter niet makkelijk. Daarom is er Tandartsenpraktijk St. Jozef in Deventer. Deze tandarts in Deventer voert een tandartsbehandeling uit terwijl u onder narcose ligt. Dat houdt in dat u zelf niet bij bewustzijn bent tijdens uw behandeling. U voelt hier helemaal niets van. Het lijkt alsof u in een slaap ligt en na de behandeling wordt u weer wakker en is uw gebit mooi, schoon en gezond!

Bevoegd voor deze behandeling

U vraagt zich misschien af hoe een tandartsbehandeling onder narcose werkt bij deze tandarts in Deventer. Niet iedere tandarts is namelijk bevoegd om zo’n ingreep met slaapmiddel uit te voeren.  Het is namelijk een heftige ingreep en er moet dan ook altijd een arts bijzijn die de patiënt in de gaten houdt zolang deze slaapt. Terwijl de anesthesist toekijkt naar de patiënt, kan de tandarts in Deventer gewoon zijn werk uitvoeren. Het is namelijk veel werk om allebei te doen. Bij Tandartsenpraktijk St. Jozef gaat een tandartsbehandeling heel professioneel. U wordt eerst in een adviesgesprek helemaal gerustgesteld voordat u de tandartsbehandeling met narcose krijgt. Wilt u liever niet helemaal buiten bewustzijn zijn? Dan kunt u ook kiezen voor sedatie. Hierbij wordt er pijnstilling aan u gegeven waardoor u enkel geen pijn en stress meer heeft.

Vraag een consult aan bij deze tandarts

Woont u in Deventer of omgeving en zoekt u nog naar een tandarts die gespecialiseerd is op het gebied van dentofobie? Ga dan langs bij deze tandarts in Deventer en vraag een consult aan. Hierbij wordt uw probleem uitvoerig besproken en vertelt de tandarts wat er allemaal mogelijk is als u een tandartsbehandeling onder narcose wilt.