010 Web Fotografie
Image default
Aanbiedingen

Tips voor het gebruik van woonaccessoires

Koop jij ook graag woonaccessoires? Het kan best moeilijk zijn om alle accessoires met elkaar te combineren. Het oogt namelijk al snel chaotisch en rommelig, terwijl het juist de bedoeling is dat de accessoires zorgen voor een stijlvol geheel. In dit blog geven we je een aantal tips voor het gebruik van woonaccessoires.

Zet accessoires bij elkaar
Om te voorkomen dat woonaccessoires voor een chaotische sfeer in de woning zorgen, zet je accessoires dicht bij elkaar. Creëer enkele plekken in de kamer waar je de accessoires plaatst. Zo kan je een fotolijstje en een kaars prima naast elkaar zetten.

Verschillende groottes en vormen
Door accessoires van verschillende groottes en vormen met elkaar te combineren creëer je dynamiek en een speelse sfeer. Maak bijvoorbeeld gebruik van zowel rechthoekige als ronde fotolijsten. Ook met spiegels kan je leuke combinaties creëren door te spelen met grootte en vorm. Op zoek naar toffe woonaccessoires? Neem dan eens een kijkje in de webshop van B Living.

Creëer een eenheid
Eenheid voorkomt chaos. Een eenheid creëer je door accessoires in dezelfde kleuren te gebruiken. Kies voor maximaal twee verschillende kleuren. Ga voor kleuren die al terug komen in je interieur. Heb je een blauwe muur? Ga dan voor een blauwe kaarsenhouder en blauw dekentje. Je kunt ook eenheid creëren door dezelfde soort materialen te gebruiken, denk aan staal, koper, hout of glas.

Een persoonlijke touch
Maak je woning eigen door persoonlijke accessoires te plaatsen. Dit kunnen mooie familiefoto’s in fotolijsten zijn, maar bijvoorbeeld ook een souvenir dat je op dat ene lokale marktje op vakantie hebt gescoord. Geef accessoires met een verhaal of herinnering een mooie plek.