010 Web Fotografie
Image default
Bedrijven

Uw bedrijfspand tiptop in orde met de hulp van een schoonmaakbedrijf in Ede

Uw bedrijfspand is het visitekaartje van uw bedrijf. Het is vaak het eerste wat uw potentiële klanten zien en een eerste indruk is belangrijk. Een pand, dat er van binnen en van buiten niet tiptop in orde uit ziet, zal bij klanten de vraag oproepen of dat ook het geval is voor de diensten of producten die u aanbiedt. Schakel daarom een schoonmaakbedrijf in Ede in om een bijdrage te leveren aan de uitstraling van uw bedrijf.

 

Schoonmaakbedrijf Ede biedt een totaalpakket

Een schoonmaakbedrijf , dat meerdere schoonmaakdiensten biedt, ontzorgt u. U hebt één aanspreekpunt en u hoeft niet met meerdere bedrijven contact te leggen. De communicatielijnen zijn bovendien kort. Mocht u vragen hebben, dan springt het schoonmaakbedrijf uit Ede hier snel op in. Bij schoonmaken denkt u al snel aan het dagelijkse schoonmaakonderhoud van kantoren en openbare ruimten, maar het dienstenpakket is breder. Ook glazenbewassing van binnen en buiten hoort tot de mogelijkheden. De glazenwassers zijn in zetten bij zowel hoogbouw als laagbouw. Naast de dagelijkse schoonmaak van uw vloeren, hebben vloeren ook een periodieke onderhoudsbeurt nodig om de levensduur te verlengen. Ook dat behoort tot het dienstenpakket van het schoonmaakbedrijf.

 

Ook voor periodieke schoonmaak

Heeft u niet elke dag of elke week een schoonmaakbedrijf nodig, maar heeft u wel schoonmaakklussen die periodiek terugkomen en die u niet zelf wilt doen? Ook dan schakelt u een schoonmaakbedrijf in voor dit periodieke onderhoud. Denk hierbij aan dieptereiniging van het sanitair, het schoonmaken van ventilatieroosters en het reinigen van toetsenborden. Naast periodieke schoonmaak, is het mogelijk om de schoonmakers eenmalig in te schakelen. Zij staan ook klaar om uw nieuwbouwprojecten bij de oplevering schoon af te leveren.