010 Web Fotografie
Image default
Afvalverwerking

Uw betrouwbare partner voor koeltransport

Als u op zoek bent naar koeltransport binnen of buiten Nederland, wilt u een partner waarop u echt kunt vertrouwen om u goederen veilig en tijdig om hum bestemming te laten aankomen. Als u etenswaren, zoals vlees, fruit en groenten vervoert moet dat op een veilige manier gebeuren met een constante temperatuur. Ook het veilig vervoeren van bepaalde andere producten moet gebeuren via koeltransport. Daarom kiest u voor LogisticCare. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het organiseren van koeltransport voor vlees-, vis en AGF-producten. Uw goederen zijn bij dit bedrijf dus in ervaren handen.

Koeltransport met moderne vloot en certificering

De experts van dit transportbedrijf verzorgen niet enkel nationaal, maar ook internationaal koeltransport. Zij kunnen uw producten vervoeren in speciaal aangepast transport in temperaturen tot wel -25 °C. Ook het andere eind van het spectrum is mogelijk: het vervoeren van goederen tot +25 °C. welke temperatuur u ook verkiest, bij LogisticCare is de hygiëne altijd gewaarborgd. Het bedrijf heeft dan ook de ISO 22000 certificering voor voedselveiligheid. De experts van het bedrijf staan 24/7 voor u klaar om uw goederen tijdig naar hun bestemming te brengen met een moderne vloot voor koeltransport. De vrachtwagens beschikken namen over een real-time boardcomputer en temperatuurregistratiesysteem waarmee uw goederen grondig worden gemonitord tijdens het transport.

Totaalpakket van koeltransport en opslag

Is uw bedrijf nog op zoek naar een professionele, tijdelijke opslag voor uw goederen via koeltransport worden vervoert naar hun bestemming? Reken dan op LogisticCare. Hier kunt u niet enkel terecht voor koeltransport, maar ook voor geconditioneerde opslag voor uw AFG-, vlees-, of visproducten. Misschien heeft u enkel tijdelijk opslag nodig voor bijvoorbeeld de piekperiode van de feestdagen? Of heeft u een structureel tekort aan opslagruimte in uw bedrijf dat u wenst op te vangen? Ongeacht de reden, de experts van LogsticCare helpen u graag uit de nood met opslag op korte of lange termijn. U kunt dit meteen combineren met de koeltransport service die het bedrijf biedt en genieten van het totaalpakket.

Gerelateerde artikelen

Laat uw bomen rooien door een specialist in de regio Den Haag

Verschillende totaalconcepten op het gebied van hotelinrichting

Ervaar zelf het gemak van een alles in een pakket en stap snel over