010 Web Fotografie
Image default
Dienstverlening

Vele huisnummers en naamborden te koop bij Naambordkopen.nl

Naambordkopen.nl is een webshop boordevol huisnummers en naamborden. Wij durven wel te beweren dat iedereen hier slaagt, want er zitten modellen bij van de meest uiteenlopende materialen. We noemen leisteen, RVS en emaille huisnummers. En ook een glaslook, houten en cottage naambord. Qua stijl is er ook genoeg afwisseling. Van sober en strak, tot uitbundig en kleurrijk. Van ouderwets chique tot helemaal hip. Om uw weg een beetje te vinden, raden we aan niet zomaar te gaan klikken. U belandt dan van de ene in de andere categorie en krijgt niet echt een overzicht van de collectie. Van te voren al een beetje bedenken wat u wilt en dan gericht zoeken, is een beter idee.

Een verlicht naambord is altijd uitstekend te zien

Een serie waar we u graag op attent maken, is verlichte naamborden. Heel handig als u ’s avonds bezoek krijgt. Zo’n bord biedt ook uitkomst als de pakketbezorger uw woning zoekt op schemerige, winterse dagen. Er zijn in principe twee mogelijkheden:

–        solar verlichte platen op zonne-energie;
–        led verlichte naamborden.

Groot voordeel van de bordjes die op zonne-energie werken, is dat er geen draden aan te pas komen. De zonne-energie wordt automatisch opgevangen in een oplaadbare batterij. Zodra het donker wordt, gaat het licht in het bord aan. De solar platen van Naambordkopen.nl hebben allemaal de zelfde afmetingen (21 bij 23 cm). Dit geldt niet voor de naamborden met een ledlamp. De grootste is 30 bij 30 cm. De kleinste 15 bij 15 cm. Led-platen zijn gemaakt van acrylaat. Uw huisnummer en naam worden in de achterkant gegraveerd. Een en ander kleurt mooi op in een melkwitte tint. De voorkant blijft dus volledig intact. Afhankelijk van de kleur licht die het led-lampje afgeeft worden naam en huisnummer uiteindelijk blauw, geel / oranje, groen, rood, roze, warm wit of wit. De RVS afstand-houders die u nodig heeft voor de bevestiging en een 12 Volt omvormer worden erbij geleverd.

Als u een bord naar uw smaak heeft gevonden, kunt u het online personaliseren. Dit doet u door onder meer een bepaald lettertype en een links / rechts / gecentreerde uitlijning op te geven. Veel plezier met uw nieuwe, unieke naamplaat!

 

https://naambordkopen.nl/

Gerelateerde artikelen

Koperen kranen

Hovenier vacature

De vele gebruiksvoordelen van een HP Pavilion