010 Web Fotografie
Image default
Particuliere dienstverlening

Veroveraar van de ongetemde offroad

Dit is een uitgebreide recensie van de Kugoo G2 Pro, misschien wel de step met de beste prijs-kwaliteitverhouding in termen van prestaties, specificaties en pure kracht, maar ook comfort, veiligheid en volledigheid van functies.

Wie zou de Kugoo G2 Pro moeten kopen?

In tegenstelling tot de meeste Kugoo-steps, is de G2 Pro, hoewel hij nog steeds een waanzinnige prijs-kwaliteitverhouding biedt, niet bepaald een budgetmodel.

De step is zeer robuust, veelzijdig, van solide kwaliteit en heeft een uitgebalanceerde set van functies en specificaties. Toch neigt de step waarschijnlijk meer naar het geavanceerde einde van het spectrum dan naar het begin van het spectrum. Al met al krijg je een snelle elektrische step.

Ik zeg dat de Kugoo G2 Pro perfect zal zijn voor iedereen die op zoek is naar wat meer van die rauwe Chinese vuurkracht, zonder een nier moeten verkopen om het te kunnen betalen. steps met vergelijkbare specificaties en prestaties zullen waarschijnlijk het dubbele kosten, dus de Kugoo G2 Pro kan zeker worden omschreven als een budget middelgrote step.

De banden van deze step kunnen offroad-ritten zonder problemen aan. . De step kan veel straffen aan, dus naast offroad rijden, zal elk soort ruw terrein, slechte wegen of andere problemen die je ermee veroorzaakt, geen probleem zijn.

Het grootste verkoopargument van de Kugoo G2 Pro is het feit dat hij een groot bereik heeft van 50 km / 31 mi. Dit betekent dat de step ook een zeer goede reisgenoot zal zijn, maar ook iedereen die op zoek is naar eindeloos plezier, zal deze step geweldig voor hem vinden.

Het merk Kugoo en het verhaal

Het is bijna onmogelijk voor een stepliefhebber in Europa om nog nooit van het merk Kugoo te hebben gehoord. Hun steps behoren tot de meest gebruikte steps ooit, en dat is vooral te danken aan de prijs-kwaliteitverhouding die hun modellen bieden.

Dat was echter niet altijd het geval.

Een paar jaar geleden, als je Kugoo tegen iemand zei, zouden ze je waarschijnlijk gewoon grappig aankijken en zich afvragen wat voor soort geluid je net met je mond maakte. Xiaomi en Ninebot hadden een wereldwijde wurggreep op de stepmarkt in het algemeen, en hetzelfde gold voor Europa.

Maar Kugoo bracht geduldig model na succesvol model uit en sloeg de spijker op zijn kop bij elke volgende release. Al hun steps zijn logisch, hebben een duidelijke visie van voor wie ze zijn gemaakt, en komen altijd en altijd tegen betaalbare prijzen.

Vandaag de dag deelt Kugoo de troon met de twee oude merken, mogelijk zelfs pushen een van hen uit (of beide). De G2 Pro is een van hun beste aanbiedingen, en dat zegt veel voor dit model.

Bestellen, verzenden en korting

Het is bijna godslastering om zelfs maar te denken aan het bestellen van een Kugoo step van een andere plaats dan GeekBuying. De online winkel is bijna synoniem met het merk, en hoewel de steps op andere plaatsen verkrijgbaar zijn, zal geen enkele overeenkomen met de prijzen, leveringsvoorwaarden en klantenondersteuning van GeekBuying.

Verzending is gratis in Europa, en het is duurt tussen de 3 en 10 werkdagen.

Pro-tip om korting te krijgen: als je eenmaal op de GeekBuying-website bent, probeer dan met je muis over de bovenkant van de browser te bewegen – je activeert waarschijnlijk de ” exit-intent”-trigger en ziet u mogelijk een pop-up die u 5% korting biedt in ruil voor uw e-mailadres.

Garantie en retournering

De Kugoo G2 Pro heeft een royale garantieperiode van 12 maanden op de meeste onderdelen en 6 maanden op de batterij en oplader. Op sommige aan slijtage onderhevige onderdelen zit een garantie van 14 dagen.

Er is een retourtermijn van 14 dagen voor het geval je niet tevreden bent met de step, of als deze beschadigd is aangekomen.

Uitpakken en monteren

Het pakket weegt 26 kg en bevat:

  • Kugoo G2 Pro-step

  • stuur

  • toolkit en schroeven

  • oplader

  • gebruikershandleiding

  • garantiekaart

To monteer de step, u hoeft alleen het stuur in de stuurpen te installeren en de twee schroeven vast te draaien. Toch wordt het ten zeerste aanbevolen om een aantal andere dingen snel te controleren en ervoor te zorgen dat er geen schade is bij levering, inclusief ervoor te zorgen dat er geen losse schroeven zijn, de batterij vol is, de banden zijn opgepompt en de remmen zijn operationeel en sterk genoeg voor uw behoeften.

Hoe de Kugoo G2 Pro gebruiken en erop rijden?

Rijden met de Kugoo G2 Pro kan niet eenvoudiger. Dit is een zero-start step, en de twee dingen die u moet doen om te beginnen met rijden, zijn de step aanzetten en gas geven.

De Kugoo G2 Pro heeft 3 snelheidsstanden (Eco, Standard, Turbo ), elk met zijn eigen snelheidslimiet.

De step is behoorlijk krachtig, dus je moet de hele tijd gefocust blijven op je rit. Denk er ook aan altijd je helm te dragen, en bij voorkeur een die meer bescherming biedt (je kunt een aantal geweldige keuzes vinden in de gids over de beste elektrische stephelmen).

In- en uitvouwen

Het vouwmechanisme van de Kugoo G2 Pro is waarschijnlijk het veiligste vouwmechanisme dat momenteel beschikbaar is in steps.

Om het vouwmechanisme te ontgrendelen, moet u de borgpen aan de voorkant van de stuurpen losdraaien en vervolgens trekken het naar voren. Alleen dan kun je de steel naar beneden klappen. Het stuur vergrendelt niet aan de achterkant van de step.

Het opvouwen van de step is eenvoudig, maar toch veilig, dus de paar extra seconden die het kan duren in vergelijking met andere minder veilige inklapmechanismen zijn het zeker waard. .

Bouwkwaliteit en design

Deze step is een moeilijk koekje. Zoals alle echte offroad-steps, is hij gebouwd om veel misbruik te weerstaan zonder een pieptoon te maken. Je zult er waarschijnlijk veel kilometers en plezier aan beleven, en je zult hem veel tijd gebruiken zonder een groot defect.

Omdat vorm de functie volgt, wordt de duurzaamheid van de step vertaald in het ontwerp en geeft het een assertieve, zelfverzekerde, dominante look en feel. De step is een krachtig terreinvoertuig en zo ziet het er ook uit.

Bedoeld gebruik, terreinen en offroad

De Kugoo G2 Pro is een echte multifunctionele step . Dankzij de geweldige vering en de grote offroad-banden kan hij op elk type terrein worden gebruikt. Hoewel het niet in de eerste plaats een offroad-step is, kan hij vrijwel alle soorten ruw terrein aan – vuil, stof, kiezels en rotsen, grond, gras, grind, zand, noem maar op.

Ook is de step behoorlijk krachtig en boordevol functies die hem tot een geweldige bondgenoot maken in het dagelijkse woon-werkverkeer of casual ritjes.

Gebruikerservaring

Het bezit en het rijden van de Kugoo G2 Pro voelt alsof je een superkracht hebt. Gewoon op het hoge, machtige dek staan, het gaspedaal indrukken en een schok van energie voelen terwijl de stepmotor een krachtig spinnend geluid maakt, is een ervaring op zich. De step heeft grote luchtgevulde banden, uitstekende vering en veel vermogen, en dat is een combinatie voor een soepele en rijke rit.

Snelheid en acceleratie

De Kugoo G2 Pro heeft een officiële topsnelheid van 50 km/u.

De officiële topsnelheid wordt bereikt in ideale laboratoriumomstandigheden, maar is meerdere keren bevestigd door gebruikerstests en rapporten. Het gemiddelde van de verschillende datapunten lijkt ergens rond de 48-49 km/u te liggen, maar een paar eigenaren melden snelheden van meer dan 50 km/u, dus we kunnen gerust stellen dat de werkelijke topsnelheid gelijk of in de buurt van de geadverteerde snelheid zal zijn. Er zijn een handvol zwaardere rijders geweest die topsnelheden van 45 km/u of minder rapporteerden.

De acceleratie is redelijk goed, de step komt snel op snelheid, maar het duurt even om de volle snelheid terwijl de acceleratie geleidelijk is.

Klimmen

De step klimt goed, maar niet zo goed als je zou verwachten, afgaande op de andere specificaties. De klimhoek is 15 graden, wat betekent dat de step de meeste van de meest voorkomende heuvels die je tijdens je dagelijkse ritten tegenkomt probleemloos aan kan. Als je steilere heuvels wilt bedwingen, moet je wat vaart ontwikkelen.

 

https://nr1elektrischestep.nl/blogs/elektrische-step/verzekeren