010 Web Fotografie
Image default
Kinderen

Wat een echte aanrader voor een schoolreisje is!

Wil je een echt gaaf en onvergetelijk schoolreisje of een ander uitje organiseren? Dan is het huren van een silent disco set zeker een aanrader. Een silent disco set huren kost bovendien helemaal niet veel en je hebt ze de hele dag tot jouw beschikking. Wij vertellen jou hier nog veel meer over.

 

Meer dan alleen een feest

Silent disco kan voor een party gebruikt worden, maar dat hoeft niet. Het kan namelijk ook gebruikt worden voor een bioscoop, workshop, museumbezoek of schaatsen. Als je ook nog eens meerdere zenders huurt kunnen de kinderen zelf bepalen naar welke muziekgenre ze willen luisteren en zit er voor iedereen wel wat leuks tussen. Dit kan wel tot 3 verschillende soorten muziek. Daarnaast kunnen er meerdere workshops in één ruimte tegelijkertijd gegeven worden. Bij de workshops kan je ook beroemde personen regelen. Ook zullen de kinderen geen last hebben van omgevingsgeluiden en kunnen ze zelf het volume bepalen, waardoor de kans op gehoorbeschadiging kleiner is en ze met elkaar kunnen praten. Dit geeft ook nog eens een gezellige sfeer. Je kan er ook voor kiezen om een silent party met een uitje te organiseren oftewel om overdags een uitje te organiseren met de silent disco set en na afloop een leuk feest. Zo kan je de hele dag vullen, want daar betaal je immers ook voor. Het enige waar je wel rekening mee moet houden is dat ze 8 uur meegaan, maar dat is in principe lang genoeg.

 

Volledig zelf bepalen

Daarnaast kan je bij het huren van een silent disco set volledig zelf bepalen hoe je het organiseert. Zo kan je het voor een onbeperkt aantal personen organiseren en voor meerdere dagen huren. Hierdoor is het ook mogelijk om de silent disco set de volgende dag voor een andere klas te gebruiken. Of als je op kamp bent met de klas, kan dit ook ideaal zijn. Je krijgt er immers ook opladers bijgeleverd. Verder kan je er ook nog een beamer, rookmachine of ledverlichting bij huren, soms zit dit bij de locatie zelf in, maar het kan er ook los bijgehuurd worden. Ook kan je ervoor zorgen dat er leuke spellen zijn die de kinderen samen kunnen spelen, zoals Twister. Een silent disco kan op iedere locatie, zowel binnen als buiten. Zo kan het op een boerderij, in een bedrijfsruimte, club, in de school zelf of op het schoolplein, voetbalveld, gymzaal, een speciale evenementenlocatie, een zaal, in een grote schuur of gewoon thuis. Let er alleen wel op dat het niet regent, anders zal je het binnen moeten organiseren of een feesttent moeten regelen. De silent disco koptelefoons kunnen namelijk niet tegen regen. 

 

De boost ervan

Een silent disco geeft ook gegarandeerd een boost. Zo maakt het de kinderen enthousiast, vrolijk en zorgt het ervoor dat ze extra energie krijgen van het dansen. Zeker als je er dansers en/of DJ’s bij huurt, dan zal er nog meer energie en interactie zijn. Door de kleur (groen, blauw of rood) van de lampjes aan de zijkanten van de koptelefoons kunnen de kinderen van elkaar zien of ze naar hetzelfde kanaal luisteren. Als dat zo is, kunnen ze met elkaar dansen en zingen op dezelfde muziek. Daarnaast kan er hierdoor ook een battle georganiseerd worden tussen de DJ’s, je kan zo zien wie de meeste luisteraars heeft. Ook is het leuk om een battle tussen de kinderen of dansers te organiseren van wie bijvoorbeeld het beste danst of zingt. Verder is een themafeest ook heel leuk voor kinderen, waarbij ze zich verkleden. Denk bijvoorbeeld aan een jungle party, sprookjesfeest, Frozen party of een piratenfeest. Je kan ook los een themakist erbij huren, zodat iedereen de juiste kleding heeft, maar je kan ze dit ook zelf laten regelen. Zorg voor de juiste attributen. Als laatste is het ook leuk om er een springkussen bij te regelen, zodat ze ook eventueel tussendoor wat anders kunnen doen. En door er nog een frietkraam of poffertjeskraam bij te regelen, kunnen ze ondertussen ook heerlijk eten.

Nu je weet hoe je echt een gaaf en onvergetelijk schoolreisje organiseert, kan je zelf aan de slag gaan. Bekijk eens het aanbod aan silent disco sets.