010 Web Fotografie
Image default
Woning en Tuin

Wat is een meerpuntssluiting?

Als je kijkt naar inbraakbeveiliging zijn er enorm veel verschillende soorten sloten op de markt. In veel gevallen wordt het aangeraden om een meerpuntssluiting aan te schaffen. Een meerpuntssluiting geeft namelijk meer bescherming van een regulier slot. Als je namelijk een normaal slot hebt is het mogelijk dat deze geforceerd kan worden of doorboord kan worden. Bij een meerpuntssluiting moet je op meerdere plekken in de deur doorboren waardoor het nagenoeg onmogelijk is om te forceren.

 

Als je kiest voor een  wordt meerpuntssluiting op maximaal 5 punten de verbinding gemaakt met een kozijn. Als je dan de sleutel omdraait dan draaien alle sluitpunten tegelijkertijd. Hierbij is het tevens goed om te benoemen dat je een  kunt verkrijgen in twee varianten te weten een sleutelbediende of krukbediende. Bij een krukbediende  maak je gebruik van een kruk. Doordat deze omhoog gaat worden de haken omhoog bewogen.

De voordelen van een meerpuntssluiting

Als je kijkt naar een meerpuntssluiting is het goed om te benoemen dat dit gepaard gaat met meerdere voordelen. Als je namelijk een meerpuntssluiting hebt, dan kan de deur op meerdere punten worden vergrendeld. Hierbij wordt het voor een inbreker een stuk moeilijker gemaakt om de deur te forceren. Ben jij dus ook op zoek naar een sluiting, dan is het zeker aan te raden om te kijken naar een. Ben jij dus ook op zoek naar een sluiting Hierdoor weet je zeker dat je een goed slot zult aanschaffen die je daadwerkelijk veiligheid biedt. Hierbij is het wel goed om te benoemen dat het aanschaffen van een meerpuntssluiting wel gepaard gaat met extra kosten. Ben jij benieuwd naar de kosten? Neem dan direct contact op met een specialist en voorkom verrassingen. Hierbij is het goed om aan te geven wat je wensen zijn zodat je direct inzichtelijk krijgt wat de kosten kunnen zijn.

Het monteren van meerpuntssluitingen

Ben jij geïnteresseerd in een meerpunssluiting plaatsen? Dan is het goed om hiervoor een specialist in te schakelen. Het monteren van een meerpuntssluiting is namelijk een lastige klus. Om deze reden is het niet aan te raden om deze klus zelf uit te voeren. Kies daarom altijd voor een specialist als het gaat om het monteren van meerpuntssluiting. Als je namelijk een specialist inschakelt weet je zeker dat het zeer stevig is gemonteerd en voorkom je verrassingen.

 

Moet jij meerdere sloten in een keer vervangen? Dan is het goed om te kijken naar de mogelijkheden zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Het is namelijk een dure kostenpost om iemand de sloten te laten zetten. Hierbij is het dus aan te raden om alles in een keer te doen zodat je kosten bespaard als het gaat om transportkosten. Daarnaast kan de specialist direct aan de slag met het monteren van alles waardoor je niet continu hoeft te wachten.

 

Gerelateerde artikelen

Een tuinhuis met overkapping als blikvanger in je tuin

Hoe je kliko snel terug te vinden?

Egaliseren van je ondervloer doe je met egaline