010 Web Fotografie
Image default
Financieel

Wat te doen als het coronavirus uw inkomen verlaagt?

Deze vijf stappen kunnen helpen als het nieuwe coronavirus uw financiën beïnvloedt.

Het nieuwe coronavirus, COVID-19 , heeft schokgolven door de wereld gestuurd en de sluiting van een groot deel van het openbare leven in de Verenigde Staten afgedwongen. Helaas worden veel mensen voor onbepaalde tijd geconfronteerd met inkomensverminderingen omdat hun werkplekken sluiten. Wat kun je dan doen? https://bkrminilening.nl/ geeft jou antwoord. 

Als u een van de miljoenen Amerikanen bent die geen salaris zullen ontvangen – of wiens salaris wordt kleiner – vanwege de maatregelen voor sociale afstand die zijn genomen, is het belangrijk om te begrijpen wat uw opties zijn om het hoofd boven water te houden. Als u zich zorgen maakt over de impact van het coronavirus op uw inkomen, kunnen deze belangrijke financiële stappen helpen.

1. Bekijk de voordelen waar u recht op heeft

Aangezien deze sluitingen zijn opgelegd om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan, werkt de Amerikaanse regering aan wetgeving die financiële hulp zal bieden aan Amerikanen wier lonen worden beïnvloed .

Dit omvat uitgebreide werkloosheidsuitkeringen die afzien van de eis om naar werk te zoeken, betaald ziekteverlof voor miljoenen Amerikanen, uitgebreide voedselhulp en mogelijk zelfs uitkeringen voor burgers. Er worden ook voorzieningen getroffen om kleine bedrijven te helpen, waaronder leningen met een lage rente.

Als u wordt ontslagen of als u minder uren werkt, moet u zich aanmelden voor deze voordelen. Ga naar de website van het Department of Human Services in uw land om erachter te komen welke hulp beschikbaar is. Of kijk op https://geldlenen-met-bkr.nl/

2. Zoek naar bezuinigingen

Hoewel je hulp van de overheid zou moeten krijgen, is het niet duidelijk hoe lang de maatregelen voor sociale afstand van kracht blijven. Daarom is het een goed idee om te doen alsof eventuele inkomensverminderingen van lange duur zijn.

Om u te helpen uw beschikbare geld te behouden — en om eventuele werkloosheidsuitkeringen waarvoor u in aanmerking komt verder uit te breiden — streeft u ernaar om niet-essentiële uitgaven uit uw budget te halen.

Met een groot deel van het openbare leven afsluiten, zou het gemakkelijk moeten zijn om de uitgaven voor entertainment te verlagen. Maar u kunt waarschijnlijk ook besparen op voedseluitgaven door thuis te koken in plaats van uit eten te gaan. Hoewel je misschien een of twee cadeaubonnen van een lokaal restaurant wilt kopen om het overeind te houden tot nadat de dreiging van het coronavirus is geweken, probeer dan de meeste maaltijden zelf te maken. Probeer goedkope maar gezonde ingrediënten te gebruiken, zoals seizoensgroenten en granen zoals bruine rijst.

3. Overweeg indien mogelijk een HSA-bijdrage te leveren

De kans bestaat dat u tijdens deze crisis medische zorg nodig heeft. U kunt de kosten effectief verlagen door bij te dragen aan een gezondheidsspaarrekening (HSA). Als u een in aanmerking komend, hoog aftrekbaar zorgplan heeft, kunt u voor 2019 fiscaal aftrekbare bijdragen doen van maximaal € 3.500 voor individuele dekking en € 7.000 voor gezinsdekking.

En 2019 is daar geen typfout — tot en met belastingdag dit jaar kunt u daadwerkelijk bijdragen over het afgelopen jaar. Dat is belangrijk omdat u de aftrek op de belastingaangifte van dit jaar kunt claimen, zodat u de belastingen die u nu verschuldigd bent, verlaagt en een grotere terugbetaling krijgt of minder verschuldigd bent aan de IRS. Betalen voor uw gezondheidszorg met dollars vóór belasting kan een grote besparing zijn, en als u medische hulp nodig heeft, heeft u geld beschikbaar om uw eigen risico’s en co-assurantiekosten te dekken.

4. Streef ernaar uw maandelijkse betalingen te verlagen

Als u een hoge renteschuld heeft, is dit een ideaal moment om deze te herfinancieren of te consolideren, zodat u uw maandelijkse betaling en de totale leningskosten kunt verlagen.

De Federal Reserve heeft de rente verlaagd tot 0% om de economie in deze moeilijke tijd een boost te geven. Dit betekent niet dat uw tarief 0% zal zijn – dat is het tarief waartegen banken ’s nachts geld kunnen lenen. Maar als banken tegen een lager tarief kunnen lenen, zijn ze meestal ook bereid om tegen een lager tarief aan consumenten te lenen.

Als u een persoonlijke lening met een lagere rente kunt krijgen, is het gemakkelijker om uw maandelijkse betalingen bij te houden. Als u een huiseigenaar bent, geldt hetzelfde voor uw hypotheek. Of je nu te maken hebt met een verminderd inkomen of je hebt geen inkomen en leeft van spaargeld, een lagere uitkering helpt.

5. Praat met degenen die u verschuldigd bent

Als u problemen heeft met het betalen van creditcard-, nutsvoorzieningen of andere rekeningen, neem dan contact op met de schuldeisers of bedrijven. De meeste financiële instellingen en vele andere bedrijven stellen een moratorium op late vergoedingen in en helpen anderszins consumenten die getroffen zijn door COVID-19. Misschien kun je wat broodnodige verlichting krijgen.

 

https://bkrminilening.nl/lening/800-euro-minilening/

Gerelateerde artikelen

Elke dag lekker kunnen genieten van de stad

Hoe kun je geld verdienen met enquetes? | Meedoen Aan Onderzoek

Hoe werken bitcoins?