010 Web Fotografie
Image default
Marketing

Webcamcovers laten bedrukken voor een evenement

Ik had een drukkerij nodig of bedrijf die ons een dienst kon verlenen om webcamcovers te laten bedrukken. In het begin van het bedrijf hadden wij altijd webcamcovers die wij aan onze klanten gaven. Dit vinden ze geweldig om mee te nemen en zo worden we ook gepromoot. Maar binnenkort hebben we een groot evenement waar we ze ook willen uitdelen. We kregen als feedback van klanten dat we er een logo op moesten maken. Dan konden ze zien van wie het was. 

Een goede keuze om webcamcovers te laten bedrukken

Wij zijn erg dankbaar voor die feedback want daarom gingen we onze webcamcovers laten bedrukken. Het klonk als een makkelijk idee, maar het bleek moeilijker te zijn dan we dachten. Want niet elke drukkerij had de mogelijkheid om dit soort producten te laten bedrukken van een logo. dus we moesten gaan zoeken naar een bedrijf die dit wel voor ons kon doen. Na een tijdje zoeken kwamen we op de website van webcamcovers.nl terecht. Daar verkochten ze hoge kwaliteit webcamcovers voor een goede prijs. En kon je deze laten bedrukken met een logo of een ander patroon. Precies wat wij zochten. 

Snel alles geregeld

Nadat we een offerte hadden aangevraagd bij webcamcovers.nl, kregen we binnen no-time een antwoord hierop. We konden ons logo insturen en dan zouden we de webcamcovers binnen een paar dagen ontvangen helemaal bedrukt. We konden niet wachten op het resultaat en gelukkig hoefde we niet al te lang te wachten. Toen ze binnen waren, maakten we meteen het pakket open en daar waren ze dan. Prachtig nieuwe webcamcovers die we konden uitdelen voor het evenement. Ze waren nog mooier dan op de plaatjes en kunnen deze zeker gebruiken. We gaan vooral vaker zaken doen met webcamcovers.nl, want ze leveren goede kwaliteit voor een goede prijs. 

Bezoek de website

Wilt u meer weten over webcamcovers in het algemeen en het bedrijf wat zij voor u kunnen betekenen? Via www.webcamcovers.nl kunt u alle informatie vinden over het bedrijf, de producten en diensten die zij verlenen aan bedrijven en particulieren.