010 Web Fotografie
Image default
Financieel

Welk bonusmateriaal krijg je bij de Crypto Masterclass?

Als je de masterclass aanschaft krijg je er uitgebreid en praktisch bonusmateriaal bij. In deze Crypto Masterclass review zet Beter-beleggen.nl dit voor jou onder een rijtje.

Online Community

Deze community heet The zone. Zowel beginners als experts kunnen hier reactie geven en meedoen met actieve discussies. Veel waardevolle informatie wordt hier gedeeld en het merendeel staat er open voor om van elkaar te leren.

De Bitcoinbijbel

Dit E-book is een crypto bijbel. Alle informatie die je moet hebben met betrekking tot het beleggen in crypto kun je hierin vinden. Volg de cursus en lees tegelijkertijd de Bitcoinbijbel, dit helpt je de stof sneller te begrijpen.

Crypto’s kopen en verkopen

In dit E-book krijg je antwoorden op onder andere wanneer je moet verkopen en hoe je jouw coins voor maximale winst verkoopt.

Waardevolle cryptotips voor beginners

De 12 meest gemaakte beginnersfouten zijn in dit E-book opgenomen. Ze worden beschreven en je vindt hierin tips hoe je deze crypto belegging fouten voorkomt.

<h2

Dit E-book bevat 5 waardevolle tips over hoe je financieel onafhankelijk kunt worden door crypto.

Bitcoin en belasting betalen in Nederland en België

Belastingexperts vertellen jou in dit E-book alles wat je weten moet over het betalen van belasting wanneer je winst omgezet wordt in valuta’s.

Crypto begrippenlijst

Dit E-book is een hulpmiddel dat je goed kunt gebruiken tijdens het volgen van je training. Hierin vind je namelijk alle begrippen (met beschrijving) die betrekking hebben tot cryptocurrencies.

Het Crypto Portfolio- De 10 beste cryptomunten volgens Patrick en Derek

Patrick en Derek hebben in dit e-book de parels waarin zij hebben geïnvesteerd, met het geloof dat deze munten in de toekomst een grootschalige invloed gaan hebben, bij elkaar gebracht.

https://beter-beleggen.nl/