010 Web Fotografie
Image default
Woningen

Wil je jouw woning stofferen in Hilversum? Bekijk het aanbod van deze specialist

Bij het stofferen van je woning kun je helemaal losgaan en jouw stijl aanbrengen in ieder aspect van je woning. Houd je van lichte rolgordijnen, of toch meer van zwaardere, donkere gordijnen? Ga je voor een hoogpolig tapijt, of toch liever voor warmbruin laminaat? Bij Vivante Bekenkamp uit Hilversum vind je precies de materialen die jij nodig hebt om je woning volledig naar wens te stofferen. Als je niet zo handig aangelegd bent, schakel je de specialisten van deze winkel in om jouw vloer te leggen en je rolgordijnen te monteren. Dan weet je zeker dat het goed gebeurt, zodat je jarenlang van jouw nieuwe aanwinsten geniet! Als je hulp nodig hebt bij het uitkiezen van jouw nieuwe vloerbedekking of raamdecoratie voor het stofferen van je woning, staan deze specialisten uit Hilversum voor je klaar.

Met shutters in de badkamer creëer je een luxueuze uitstraling

Heb je ook al over je badkamer nagedacht? Het is fijn als je daar raamdecoratie hebt, die je naar wens helemaal kunt afsluiten voor de nodige privacy. De raamdecoratie moet natuurlijk wel bestand zijn tegen vocht. Bij Vivante Bekenkamp hebben ze een stijlvolle oplossing voor je: houten shutters voor in de badkamer. Deze luikjes zijn afgewerkt met een speciale coating, waardoor ze in vochtige ruimtes gebruikt kunnen worden. Je opent en sluit ze heel eenvoudig, zodat je desgewenst de lichtinval in de badkamer kunt aanpassen. De houten shutters voor in de badkamer van deze specialist hebben een prachtig luxueuze uitstraling. Het maakt niet uit of je een groot of klein raam hebt in je badkamer, de houten shutters voor jouw badkamer in Hilversum worden helemaal op maat voor jouw raam gemaakt.

Neem contact op met dit bedrijf en stel je vragen direct

Wil jij de hulp inschakelen van Vivante Bekenkamp voor het stofferen van jouw woning in regio Hilversum? Of je nu op zoek bent naar het complete pakket van vloerbedekking, raamdecoratie en behang, of alleen benieuwd bent naar de houten shutters voor in je badkamer: de experts van dit bedrijf helpen je graag verder. Ook als je een vraag hebt over hun assortiment of over de montagemogelijkheden, neem je gerust contact op met deze specialist.