010 Web Fotografie
Image default
Gezondheid

Yoga in Schagen is weer leuk

Wil je graag Yoga doen? Kom dan naar Yogaschool Alyna. Want bij Yogaschool Alyna kun je op een leuke manier ontspannen Yoga doen. Yoga is leuk en yoga is fijn als je weet wat je moet doen. Soms gaan we tijdens yoga zo ver over onze grens, dat het helemaal niet prettig is. Bij Yogaschool Alyna is het allerbelangrijkste dat je leert om weer jezelf te voelen en je grenzen op te zoeken, maar er niet overheen te gaan.

De meest bijzondere yoga die je ooit hebt meegemaakt

Wist je dat Yoga Fit Mix bij Yogaschool Alyna een hele bijzondere yoga-vorm is? Het gaat tijdens deze yoga namelijk om het bewust voelen van je lichaam en daar vervolgens bewust mee omgaan. Er is een perfecte balans tussen inspanning en ontspanning. Heerlijk voor als je even wat rustiger in je hoofd wilt zijn. Je kunt natuurlijk zelf ervaren of dit iets voor je iets. Maar met Yoga Fit Mix kun je heerlijk ontspannen en weer helemaal zen worden, zonder dat je het idee hebt dat je niet hebt bewogen.

De perfecte balans tussen Yin en Yang

Je wilt graag bewegen en je wilt graag ontspannen, toch? Dat kan met Yoga Fit Mix. Je beweegt namelijk op een ontspannen manier volgens bepaalde bewegingsvormen. Denk aan: animal movements, dans, fitness en andere leuke oefeningen. Het is zeer afwisselend en absoluut niet saai. Sterker nog: je gaat het super leuk vinden!

Ervaar het zelf een keer met een gratis proefles. Je kunt altijd langskomen als je dat wilt, geen probleem. Je mag vervolgens zelf ervaren of deze yoga-vorm bij jou past, of niet. Het hoeft natuurlijk niet, maar als je twijfelt, dan kun je het beste zelf even een proefles inplannen. Dit kun je doen op onze website. Als je nog vragen hebt, neem dan contact op.

 

https://yogaschoolalyna.nl/

Gerelateerde artikelen

Reanimatiecursus volgen is van levensbelang

Fysiotherapie in Ede

Tandartsbehandeling zonder pijn onder narcose