010 Web Fotografie
Image default
Dienstverlening

Zij komen graag langs om een EBI Keuring uit te voeren

Bent u pas verhuist naar een nieuwe woning en weet u niet wanneer uw scope voor het laatst gekeurd is? Neem dan geen risico en plan een EBI keuring in om zeker te zijn. Door tijdig onderhoud te laten plegen bent u verzekerd van brandveiligheid. Het gebeurt gelukkig niet vaak dat een woning in brand vliegt door een defecte stookinstallatie, maar u wilt dit risico natuurlijk niet nemen. Het kan gebeuren en heeft enorme gevolgen voor u en uw huisgenoten.

Emissiemetingen voeren ze snel en secuur uit

Neem geen risico, zeker niet als het aankomt op de veiligheid van u en uw naasten en laat tijdig een keuring uitvoeren. Voor betrouwbare emissiemetingen van stookinstallaties moet u bij K.K. Brandertechniek uit Vught zijn. Met hun expertise en jarenlange ervaring weten ze precies hoe ze hun kunnen helpen. Zij voeren emissiemetingen uit voor stookinstallaties. Ze zijn SCIOS gecertificeerd en laten hun werknemers bijscholen, zodat ze op de hoogte zijn van de nieuwste veiligheidsregels en technieken.

Ze weten alles over stookinstallaties

Ze zijn altijd bereikbaar en reageren snel op uw verzoeken. Zo hoeft u bij hun nooit lang te wachten op een EBI keuring of emissiemetingen van uw stookinstallaties. Ze gaan graag bij u aan de slag om brandveiligheid te waarborgen. Ze leveren werk op maat en werken snel en bekwaam. Voor onderhoud aan uw scope 1, 2, 3, 5, 5A, 6, 7A, 7B, 7C, 8, 10 en 14 zit u bij hun goed. Ze weten bij elke scope hoe ze deze moeten keuren.

Breng een bezoek aan de website voor meer informatie

Bent u op bezoek naar een EBI keuring? Of wilt u emissiemetingen laten uitvoeren voor uw stookinstallaties. Neem dan nu contact op met K.K. Brandertechniek. Dit de expert die u moet inschakelen voor hulp. Kijk op de website voor meer informatie. Met hun expertise is uw huis brandveilig.