010 Web Fotografie
Image default
Hobby en vrije tijd

Stonedoos: de (web)winkel voor smokers

Stonedoos is dé winkel voor stoners. Zowel online als in hun winkels in Hoogeveen en Zwolle verkopen zij producten voor smokers. Denk hierbij aan rookaccessoires, maar ook rookmiddelen zoals blunts en joints. Tevens kun je bij dit bedrijf een maandelijkse Stonedoos-box ontvangen met al jouw favoriete producten. Zo kom jij nooit zonder voorraad te zitten en kun je op ieder gewenst moment van de dag genieten van een smokesessie.

Flexibiliteit en privacy is wat voor hen telt

Geniet jij wel eens van een jointje, maar schreeuw je dit niet over de daken? Dan is Stonedoos de ideale plek om al jouw rookaccessoires en -waren te halen. Dit bedrijf verpakt jouw bestelling namelijk op een discrete manier, waardoor vrienden, familie of buren niet te weten komen dat jij blowt. Wil je graag gebruik maken van de maandelijkse stoner box vol met rookaccessoires, maar ga je binnenkort op vakantie of weet je nog niet zo goed welke producten jouw favoriet zijn? Dit is geen probleem voor dit bedrijf. Zij passen met gemak de inhoud van jouw Stonedoos-box aan of zetten deze stil. Het enige wat jij hoeft te doen is een Whatsappje te sturen. Je zit namelijk nergens aan vast.

Het assortiment vernieuwd continu

Aangezien Stonedoos een hele relaxte winkel is, vindt je zowel online als in hun fysieke winkels de nieuwste producten terug. Denk hierbij aan HHC-producten. Deze nieuwe variant van cannabinoïde is vrij nieuw op de Nederlandse markt. Net als THC heeft het een psychoactieve werking en is verkrijgbaar in verschillende varianten. Wissel je standaard bestelling met rookaccessoires eens af met een nieuw product, waaronder HHC-gummies en ervaar een nieuwe high op een totaal andere manier. Gebruik je voor het eerst een HHC-product? Bekijk dan goed wat de aanbevolen dosering is en halveer deze indien gewenst. Zo kun je uittesten hoe jouw lichaam reageert. Voor advies kun je vrijblijvend terecht bij de klantenservice van deze shop.

https://www.stonedoos.eu/