010 Web Fotografie
Image default
Beauty en verzorging

Zijn er schadelijke ingrediënten voor Butt Cream?

Veel mensen zijn zich niet bewust van de gevaren van ingrediënten in billencrèmes. Billencrèmes zijn ontworpen om een smerende werking te hebben, vergelijkbaar met die tijdens. Er zijn echter berichten dat bepaalde ingrediënten irritatie en jeuk kunnen veroorzaken. In sommige gevallen is het ook bekend dat ze allergische reacties veroorzaken, die zelfs tot ernstige gezondheidsproblemen leiden. Laten we eens kijken naar de meest voorkomende ingrediënten die u aantreft in crèmes die bedoeld zijn voor gebruik rond de anus.

 

crèmes op basis van petroleum. Aangenomen wordt dat ingrediënten op basis van aardolie veilig zijn. Recente rapporten wijzen echter op de aanwezigheid van parabenen, een chemische verbinding die allergische reacties kan veroorzaken. Ze zouden ook de snelheid van oestrogeen bij mannen verhogen en reproductieve problemen kunnen veroorzaken. Andere ingrediënten die in crèmes worden aangetroffen, zijn onder meer alcoholen en conserveermiddelen.

 

Parabenen. Parabenen worden vaak aangetroffen in crèmes die bedoeld zijn om de symptomen van aambeien te verlichten.

 

Ze zijn een soort conserveermiddel dat wordt gebruikt om de houdbaarheid te verlengen. Hoewel sommige onderzoeken aangeven dat ze mogelijk geen kanker veroorzaken, zeggen anderen dat ze veranderingen in bloedcellen kunnen veroorzaken. Aangenomen wordt dat deze veranderingen worden veroorzaakt door een toename in de productie van squaleen, een hormoon dat borstkanker kan veroorzaken.

 

Alcoholen. Hoewel ze vaak worden gebruikt om producten op te frissen, is er ook aangetoond dat ze irritatie veroorzaken wanneer ze op de huid worden aangebracht. Ze worden vaak opgenomen in vochtinbrengende crèmes, omdat ze werken als een antischimmelmiddel. Uit recente rapporten blijkt echter dat er een verband bestaat tussen de ingrediënten en de ontwikkeling van diabetes.

 

Conserveringsmiddelen. Hoewel de ingrediëntenlijst van een product natuurlijk voorkomende verbindingen kan bevatten, moet u altijd het etiket met ingrediënten lezen. Van sommige kunststoffen is bekend dat ze huidallergieën en een ophoping van vrije radicalen in het lichaam veroorzaken. Let bij het kopen van billencrème op huidverzorgingsproducten die geen schadelijke chemicaliën bevatten.

 

De crème die u kiest, moet ook worden gemaakt met biologische, volledig natuurlijke ingrediënten. Een bedrijf kan er een willekeurig aantal op het etiket vermelden. Als u echter een effectief product wilt, is het beter om er een te vinden die alleen natuurlijke ingrediënten bevat. De beste manier om ervoor te zorgen dat de crème die u gebruikt, veilig is, is ervoor te zorgen dat deze geen kunstmatige conserveermiddelen of geurstoffen bevat. Omdat ze vaak in huidverzorgingsproducten zitten, voegen fabrikanten ze vaak toe als onderdeel van het product. Dit betekent echter niet dat ze veilig zijn.

Sudocreme, zinkzalf en andere billencrème: wat zit er in?

Klik hier voor meer informatie Vrijnatuurlijk.nl