010 Web Fotografie
Image default
Hobby en vrije tijd

Ballonvaart Vlaanderen met C-Air ballonvaren

Als mensen een luchtballon door de hemel zien zweven dan worden ze instant gelukkig. Een ballonvaart in Vlaanderen heeft iets magisch, daarom specialiseert C-Air zich in vluchten boven het Vlaamse landschap. Een ballonvlucht is voor iedereen toegankelijk, helemaal niet duur en eenvoudig te boeken.

 

Al de piloten van C-Air zijn ervaren rotten in hun vak en hebben honderden vlieguren ervaring.
Wij hebben tal van opstijglocaties in Vlaanderen hieronder kan je een opsomming terugvinden van de regio’s waarin we varen.

 

Ballonvaren in Oost-Vlaanderen

 

Je ballonvaart in Oost-Vlaanderen vertrekt van een vaste opstijglocatie die bepaald wordt door C-Air, wij hebben tal van locaties waar onze ballonvaarten starten. Zo stijgen we soms op in Sint-Niklaas, Zottegem, Gent, Oudenaarde. Een ballonvlucht in de regio Oost-Vlaanderen heeft altijd iets uniek. Wil je het Oost-Vlaamse landschap ook van bovenuit bekijken? Bekijk even ons aanbod op onze website.

 

Ballonvlucht vanuit Sint-Niklaas

 

Sint-Niklaas is de ballonstad bij uitstek, wij doen een 20 tal ballonvaarten per jaar vertrekkend vanop de grote markt. Een ballonvlucht in Sint-Niklaas is een totaalconcept, je helpt de luchtballon vliegklaar maken. Een ballonvlucht in Sint-Niklaas kan je als koppel of gezin boeken. Wij hebben privévaarten alsook vaarten die je kan boeken in een groep.

 

Ballonvaart West-Vlaanderen

 

Een ballonvaart in West-Vlaanderen vertrekt ook van een vaste opstijglocatie die door C-Air bepaald wordt. In West-Vlaanderen stijgen we geregeld op vanuit Brugge, Knokke, Kortrijk, Oostkamp. Wil je het West-Vlaamse landschap ook van bovenuit bekijken? Bekijk even ons aanbod op onze website.

 

Boek je ballonvlucht Vlaanderen met C-Air

 

Een ballonvlucht in Vlaanderen is super ontspannend en voor iedereen mogelijk. Ballonvaren kan je al vanaf de prijs van 125 euro per persoon. Met het ballonvaren ben je gemiddeld een 4 uur zoet. Wil je zelf ook de ervaring beleven? C-Air ballonvaarten biedt ook cadeaubonnen aan tegen een betaalbare prijs.

 

Wil je ook meer ontdekken over de mogelijkheden van een ballonvlucht? Neem even vrijblijvend een kijkje op onze website.

https://www.ballonvaart-vlaanderen.be