010 Web Fotografie
Image default
Mode en Kleding

Bekende ruitermerken bij een officiële dealer die met je meedenkt

Een goede outfit voor zowel je paard als jijzelf is van het grootste belang voor een comfortabele en veilige rit. Met een goed passende outfit kun je bovendien bij iedere wedstrijd en ieder concours met een goed gevoel verschijnen. Om een goede en goed passende outfit samen te stellen ben je het beste uit bij een officiële distributeur van bewezen merken zoals Samshield, KEP Italia, PS of Sweden en meer. Hier kun je niet alleen terecht voor de leukste outfits maar ook voor advies en zelfs maatwerk!

Een complete ruiteroutfit samenstellen

Allereerst kijk je naar de basics die je nodig hebt. Merken als PS of Sweden hebben een uitgebreid assortiment aan vrolijk gekleurde polo’s met een uitstekende pasvorm. Daarnaast is een goede rijbroek onmisbaar. Met een nette, goed passende rijbroek voorkom je schuurplekken tijdens het rijden. De ademende stof van broeken van bijvoorbeeld Vestrum zorgt ervoor dat zweet goed kan verdampen en je  Vergeet niet om ook een Eskadron dekje te bestellen voor onder het zadel zodat ook je paard geen last van schuren krijgt en je comfortabel lange ritten kunt maken.

Maatwerkmogelijkheden voor veel items

Veel items zoals rijlaarzen of de befaamde Samshield cap kun je op maat laten maken bij een officiële dealer. Reken hier wel een paar uur tijd voor want je moet zelf langs bij de winkel en het aanmeten van je cap, laarzen of rijjasje moet nauwkeurig gebeuren. Bij een goede winkel staat er meestal koffie en wat lekkers voor je klaar om de tijd door te komen!

Het is overigens ook mogelijk om maatwerk aan te vragen voor de producten van KEP Italia, Vestrum en Pikeur.  Heb je leuke items gezien van een ander merk en ben je benieuwd of je deze ook op maat kunt laten maken? Neem contact op met een officieel verkooppunt en vraag naar de mogelijkheden.