010 Web Fotografie
Image default
Dienstverlening

Hovenier vacature

Lijkt het jou leuk om als hovenier aan de slag te gaan? Dan kun je in principe zeer veel kanten op. Niet alleen wat betreft het werk, maar ook of je in dienstverband gaat werken of dat je zelfstandig aan de slag gaat. We leven immers in een tijdperk waarin er steeds meer zelfstandigen aanwezig zijn op de arbeidsmarkt. Dit is om meerdere redenen ook wel logisch. Als zelfstandige aan de slag gaan, kent namelijk meerdere voordelen. Tegenwoordig is het namelijk lastig om een vast contract te krijgen, bovendien kun je meer verdienen als zelfstandige en heb jij meer vrijheid. Toch kan in loondienst aan de slag gaan ook een aanrader zijn. Je kunt bijvoorbeeld solliciteren op een hovenier vacature, maar waarom is loondienst nog steeds voordelig? In dit artikel gaan wij daar dieper op in.

 

 

Vastigheid

Het is belangrijk om in deze tijden zekerheid te hebben. We leven namelijk in onzekere financiële tijden. Als jij in loondienst aan de slag gaat, dan is de kans groot dat je voor een lange periode zeker bent van een vast salaris. Deze vastigheid is uiteraard zeer voordelig, want als zelfstandige moet je altijd weer nieuwe opdrachtgevers zoeken. Dat kan in veel gevallen echt frustrerend zijn en ook slaapproblemen en dergelijke met zich meebrengen. Daarom is loondienst in veel gevallen goed voor je gemoedstoestand.

 

 

Voorzien van de verzekeringen (hovenier vacature)

Het punt van werken als zelfstandige is dat je ook verantwoordelijk bent voor je eigen verzekeringen. Stel je voor dat er bijvoorbeeld sprake is van een ongeval. Dan moet jij daar voor verzekerd zijn, maar mocht je dat niet zijn, dan krijg jij dus geen geld. Dat is natuurlijk geen fijn uitgangspunt, want dan heb je alleen recht op de bijstand. Een verzekering voor een ZZP’er kan flink aan de prijs zijn, zeker bij risicovolle beroepen. In loondienst wordt dit gelukkig allemaal voor je geregeld, dus dat is ook zeer voordelig te noemen.

 

Uiteraard zijn er nog veel meer voordelen waar je aan kunt denken. Kijk dus eens op een vacaturewebsite of jij een hovenier vacature kunt vinden.

Gerelateerde artikelen

Gaat u de badkamer opknappen?

Led Design Holland weet hoe je structureel kunt bezuinigen op de energiekosten

Jouw gsm professioneel laten repareren? Kom meteen naar PDArepair!