010 Web Fotografie
Image default
Onderwijs

Cursus zakelijk Engels in-company

Als u of uw medewerkers een cursus zakelijk Engels nodig hebben, dan is het prettig als de trainer hiervoor naar u toe kan komen. Dit scheelt reistijd en is efficiënt. The Square Mile biedt daarom in-company taaltrainingen aan, waarbij de lessen worden gegeven bij u op de werkvloer. Onze trainers reizen hiervoor door heel het land, dus het maakt niet uit waar u bent gevestigd. Heeft u geen geschikte cursusruimte? Dan kunt u ervoor kiezen om de training te volgen op een van onze trainingslocaties. Deze zijn gevestigd in diverse steden in Nederland.

Taleninstituut The Square Mile

The Square Mile is een taleninstituut dat zich specifiek richt op taalcursussen voor bedrijven. We doen dit voor verschillende branches en functies. U kunt bij ons terecht voor het leren van vrijwel elke taal. Van Europese talen tot Chinees en Arabisch. Onze trainers zijn native speakers en beheersen de taal waarin zij lesgeven volledig. Daarbij zijn zij vaak werkzaam geweest in een bepaalde branche, zodat ze begrijpen welke kennis u nodig heeft. Om de taalcursus zo effectief mogelijk te maken, wordt ook rekening gehouden met uw functie, huidige taalkennis en leerdoelen.

Online trainingen volgen

Trainingen van The Square Mile worden gegeven in een groep of individueel. Kiest u voor trainingen in een groep, dan zorgen we er altijd voor dat deze niet te groot is. Een persoonlijke benadering vinden we belangrijk, omdat dit zorgt voor de beste resultaten. Ook wanneer u kiest voor een online taaltraining, hanteren we deze benadering. Dit betekent dat u een vaste trainer krijgt, die weet hoe u ervoor staat en de lessen aanpast op uw behoeften. Met uw trainer stemt u af wanneer u de online lessen wilt volgen. Ook tussen de lessen door kunt u bij uw trainer terecht met vragen.

 

Gerelateerde artikelen

Circus op de basisschool is kinderspel!

zebra kaartprinter

Met lesmateriaal groep 3 leren kinderen spelenderwijs