010 Web Fotografie
Image default
Eten en drinken

Beleef een High Beer in Breda

Er zijn twee soorten bierdrinkers. De ene bierdrinker gaat naar de kroeg en drinkt de hele avond, in hoog tempo, hetzelfde bier van de tap. De andere bierdrinker kijkt hier naar met verbazing. Want de écht bierliefhebber laat de grote merken links liggen, die kiest voor bijzondere speciaalbiertjes, met smaaksensaties die verrassen.  Bier is iets om van te genieten, om te waarderen… niet iets om je mee vol te tanken.

Als jij behoort tot de groep voor wie bier draait om het genieten van verschillende smaken bier en voor wie het drinken van bier een sociale aangelegenheid is, dan is een high beer echt iets voor jou. En waar kun je beter genieten van een high beer dan in het Bourgondische Breda?

Je kunt natuurlijk op de bonnefooi naar Breda gaan om daar her en der een biertje te proberen en een hapje te nuttigen, maar met de High Beer van Beleef Breda wordt de middag (of avond) nét even wat specialer.

High Beer in Breda

Deze high beer vindt plaats midden in het historische centrum van Breda, in een sfeervolle gelegenheid. Gedurende de high beer krijg je in totaal vier verschillende speciaalbieren geschonken. Deze biersoorten zijn speciaal geselecteerd om je in korte tijd kennis te laten maken met het brede palet aan smaken die bier kan hebben. Ook krijg je een aantal hapjes geserveerd, zodat je niet bang hoeft te zijn om op een nuchtere maag te drinken. Denk aan kaas, olijven, nacho’s en bittergarnituur.

Tijdens het proeven legt de waard je precies uit waar je op moet letten, zodat je alle smaakaccenten zult ontdekken. Neem de tijd om de smaak op je in te laten werken, want je hebt ruim de tijd voor deze proeverij.

En na de High Beer? Dan kun je de rest van de prachtige binnenstad van Breda gaan verkennen!

Kijk op BeleefBreda.nl voor deze High Beer, en andere leuke activiteiten in Breda.

https://beleefbreda.nl/