010 Web Fotografie
Image default
Vakantie

Boek een tiny house in Nederland

Je hebt ze vast al eens gezien op tv, erover gelezen in de krant of tijdschrift of erover horen praten: tiny houses zijn dé grote trend van de laatste jaren.

Voor sommige mensen is een tiny house een levensstijl. Zij kiezen voor een eenvoudiger leven op minder vierkante meters. Door de praktische indeling en slim ruimtegebruik past alles wat je écht nodig hebt prima in een tiny house. Een slaapkamer, keuken en sanitair zijn standaard, net als de verwarming.

Er is ook ruimte voor een paar dingen waar je blij van wordt. Maar een tiny house is nu eenmaal klein, waardoor je er niet zomaar alles in kwijt kunt. Dat dwingt bewoners van een tiny house te kiezen voor de dingen die er echt toe doen, want in een tiny house (van maximaal 50m2) is geen ruimte voor overbodige ballast. Overtuigde tiny-housers vertellen dat ze hierdoor prettiger leven, lichter.

Hun levensstijl is alleen niet voor iedereen. Zeker met kinderen is wonen in zo’n kleine ruimte niet te doen. Maar als vakantie-accommodatie is een tiny house, ook voor gezinnen, essentieel. Daardoor heeft iedereen de mogelijkheid om te ervaren hoe het is om te leven in een omgeving met minder materiële zaken. Je zult ontdekken dat je daardoor vanzelf meer aandacht hebt voor elkaar. Daar wordt iedereen blij van.

Glampings.com: hét platform voor tiny house-vakanties

Doordat tiny houses zo trendy zijn, zijn er veel mensen die tiny houses aanbieden als vakantie-accommodatie. Helaas blijken er ook partijen tussen te zitten die een oude Kip-caravan ineens verhuren als een tiny house.

Wanneer je houdt van zee en open ruimte, is een van de tiny houses in Zeeland perfect voor jou. Voor de liefhebber van natuur en bossen raden we een van de tiny houses in Overijssel aan.

Doordat we zeker willen weten dat we kwaliteit bieden is de hoeveelheid accommodaties op onze site misschien iets minder dan je zou verwachten. Maar wees gerust, we zijn altijd op zoek naar nieuwe accommodaties die voldoen aan ons (hoge) eisenpakket!

Bezoek Glampings.com voor het huidige aanbod en boek direct je volgende (korte) vakantie. En (tip): meld je ook gelijk aan voor onze nieuwsbrief, zodat je meteen weet wanneer er een nieuwe accommodatie wordt toegevoegd.

 

https://www.glampings.com