010 Web Fotografie
Image default
Vakantie

Perfecte campings in Europa

Ben je ook al plannen aan het maken voor de zomervakantie? Misschien is het vanaf het begin duidelijk dat jullie lekker willen gaan kamperen. Afgelopen jaar was dat immers puur genieten? Of ben je iemand die tot nu toe vooral in hotels heeft verbleven, omdat je geen zin hebt om het zonder luxe te moeten stellen? Ook dan is het leuk om eens te kijken naar campings in Europa.

Kamperen is namelijk de afgelopen jaren sterk veranderd. Het is niet meer nodig om zelf een tent mee te slepen en ter plekke uit te vogelen hoe je die moet opzetten. Ook het slapen op een luchtmatje is allang de standaard niet meer. Tegenwoordig kamperen we in luxe en weelde. Er is zelfs een woord voor verzonnen: glamping.

Als je kiest voor glamping heb je de vrijheid en natuurbeleving van het ouderwetse kamperen, gecombineerd met de luxe en het comfort van een klein hotel of B&B. De ruime safaritent of -lodge staat al helemaal voor je klaar en is voorzien van meubilair, sanitair en prettige bedden. Geen gedoe, gewoon gelijk genieten. Dat is glamping.

Welke camping?

Nu is de kwaliteit van je verblijf één ding. Maar ook de plek waar je verblijft is belangrijk. Een luxe tent verdient een luxe camping, met uitgebreide faciliteiten.

Ben je er ook nog niet uit in welk land in Europa je dit jaar je vakantie wilt vieren, maar wil je wél een leuke camping uitzoeken? Dan is het handig dat je ook kunt zoeken op type verblijf (safaritent, yurt, boomhut,…), of thema (aan zee, romantisch, met wellness en nog veel meer).

Laat je inspireren en vindt jouw perfecte camping in Europa op www.glampings.nl

https://glampings.nl/