010 Web Fotografie
Image default
Tuin en buitenleven

Boom kappen of tuin bestraten? Bel Egalisee Bestratingen!

Op het gebied van diverse tuinklussen, bestratingswerkzaamheden en bomen kappen in Breda en omgeving is Egalisee Bestratingen een professional. Om gezond te blijven hebben alle bomen gedegen onderhoud nodig. Egalisee Bestratingen biedt onderhoud aan bomen op een vakkundige manier aan. Toch kan het ook voorkomen dat een boom geheel gekapt moet worden. Bijvoorbeeld wanneer de boom in de weg staat of te oud of ziek is geworden. In het geval van ouderdom of ziekte bestaat het gevaar dat de boom zelf zal omvallen, met alle gevolgen van dien. Over het kappen van bomen kan niet te simpel worden gedacht; het is een zeer specialistische klus. Daarnaast zijn er professionele gereedschappen nodig om de klus perfect te volbrengen. Het proces van het kappen van bomen verloopt in fases. Hierdoor wordt voorkomen dat de boom op de verkeerde manier wordt gekapt of tijdens het kappen op een plek terecht komt die niet gewenst is.

De boomstronk inclusief de wortels die na het kappen is overgebleven kan het team van Egalisee Bestratingen ook verwijderen. Dit kan een vrij eenvoudige of juist een ingewikkelde klus zijn, welke afhangt van hoeveel werkbare ruimte er om de stronk is en in welk type grond de stronk staat. Voor het verwijderen van de boomstronk gebruikt het Egalisee-team een stobbenfrees of een graafmachine.

Egalisee Bestratingen legt alle soorten bestrating aan

Naast het kappen van bomen is Egalisee Bestratingen ook zeer ervaren in het aanleggen van sierbestrating in Breda en omgeving. Dit bedrijf werkt niet met maar één bepaalde soort tegel, diverse soorten bestrating kan via Egalisee Bestratingen besteld worden. En altijd tegen gunstige prijzen. Een aantal tegelsoorten op een rijtje:

 

  • Stijlvolle keramische tegels welke zeer eenvoudig te onderhouden zijn
  • Hardsteen, een kleurvaste en duurzame steensoort
  • Betonsteen, mooi en strak
  • Half verharding, zeer geschikt voor opritten
  • Schellevis, een prachtige open structuurtegel

De contactgegevens

Wilt u Egalisee Bestratingen inschakelen voor het betegelen van uw tuin, het kappen of onderhouden van een boom of een andere tuinklus? Het bedrijf is op verschillende manieren te benaderen. Alle contactgegevens van Egalisee op een rijtje:

Website: www. egaliseebestratingen.nl
Email: info@ egaliseebestratingen.nl
Telefoonnummer Anton Baremans: 06-53650609
Telefoonnummer Bas Beekers: 06-38932453

 

https://www.egaliseebestratingen.nl/