010 Web Fotografie
Image default
Energie

Dankzij deze expert kun jij een woning elektrisch verwarmen en energie besparen

Sinds de ontdekking van klimaatverandering weten we dat het belangrijk is om niet te veel energie te verbruiken. Bij de gemiddelde woning is de centrale verwarming de grootste energieverbruiker. Energieneutraal biedt diverse duurzame systemen aan waarmee je een woning volledig elektrisch kunt verwarmen. Bovendien besparen deze slimme radiatoren ook nog eens energie. Deze specialist adviseert je over hun systemen, levert ze op locatie en installeert ze.

Maak een woning energieneutraal dankzij deze professional

Het vergt uiteraard wat tijd om een elektrisch verwarmingssysteem te installeren. Daarom is een verbouwing of het bouwen van een woning het ideale moment om deze installatie uit te voeren. Bij deze expert kies je uit drie soorten systemen om een woning elektrisch te verwarmen. Je hebt bijvoorbeeld Nano-infraroodverwarming. Deze radiator gebruikt infraroodstraling om warmte af te geven aan vloeren en muren. Daarnaast is er de Silicum-radiator. Silicum accumuleert warmte door middel van convectie- en stralingswarmte. Als laatste is er de Grafeen-radiator. Dit materiaal genereert warmte door elektrische energie op te wekken.

Deze specialist in duurzame systemen installeert een energie neutrale radiator

Deze professional geeft graag advies over jouw mogelijkheden om een woning duurzamer te maken. Daarnaast levert die niet alleen elektrische radiatoren, maar installeert die ze ook. Daardoor weet je zeker dat het systeem wordt aangesloten door vakmensen die er verstand van hebben. Dankzij hun slimme radiatoren heb je geen gas meer nodig om een woning warm te maken. De volledig elektrische systemen zijn beter voor het milieu en beter voor de portemonnee: ze besparen namelijk heel wat energie en dat vermindert kosten.

Werk samen met deze expert en bespaar energie

Door woningen energieneutraal te verwarmen, verminderen we de CO2-uitstoot waardoor het milieu minder wordt belast. Daarnaast bespaart het elektrisch verwarmen van een woning een hoop energie waardoor de energiekosten afnemen. Wil jij meer weten over duurzame radiatoren? Neem dan contact op met Energieneutraal.

https://www.nrgneutraal.nl/