010 Web Fotografie
Image default
Bedrijven

Spotify wellicht de beste muziek streaming service?

Wellicht heb je al eens gehoord van Spotify, mocht je er daarentegen niet bekend zijn. Spotify is een relatief nieuw muziek online streaming platform waarbij men maandelijks betaalt om zoveel mogelijk muziek te kunnen luisteren. Van Spotify zijn er een aantal applicaties die Je kunt downloaden op je laptop, smartphone, tablet en nog veel meer. Gezien de kosten van een cd tegenwoordig is Spotify voor veel mensen daarentegen de juiste oplossing. Het is namelijk zo dat je ongeveer tussen de 10 en € 15 per maand betaalt en verder misschien ongeveer zelfs 80% van alle nummers ter wereld kunt luisteren. Er zijn ook mensen die daarentegen niet zoveel met Spotify hebben, die zouden dan Spotify kunnen opzeggen via 123opzeggen bijvoorbeeld.

Hoe ziet het uit?

Mocht je zelf het abonnement nog niet hebben afgesloten, dan zal je waarschijnlijk wel al via een aantal vrienden Misschien al een kijkje hebben kunnen nemen van Spotify. Hoewel de applicatie al in 2008 is ontstaan, was het toen nog niet zo populair. De populariteit toename heeft namelijk heel erg veel te maken met de toename van smartphones In de algemene bevolking. Omdat steeds meer studenten en ouderen bijvoorbeeld al meer smartphones kopen en graag zoveel mogelijk zo makkelijk mogelijk ook muziek willen luisteren, bied Spotify dan ook de juiste oplossing.

Andere streaming diensten

Hoewel het aanbod dan ook zeer aanlokkelijk zal klinken voor velen, is Spotify niet de enige op de markt die een streamingdienst voor muziek aanbiedt. Hoewel het wel de grootste is volgens vele, zijn er nog een aantal andere streamingdiensten die in soortgelijke abonnementsvorm aanbieden. Mocht je bijvoorbeeld In het bezit zijn van een Apple device, dan kan het zijn dat Apple Music beter bij jou aansluit. Mocht je dan Spotify willen opzeggen via 123opzeggen, dan zou je natuurlijk altijd kunnen overschakelen naar een andere streamingdienst. Wellicht vind jij deze dan wel makkelijker of juist goedkoper, maar dat is altijd uiteraard aan de persoon zelf.