010 Web Fotografie
Image default
Sport

De keeper is voor het leven!

voetbaltrainer

We kiezen niet degenen die niet geschikt zijn voor veldspelers bij het doel, zoals vaak gebeurt op andere kindersportscholen, we kiezen voor doelgerichte en zelfverzekerde jongens.

“Als je een keeper bent en je wilt een hoger niveau bereiken, dan ben je welkom!”

Doelman kunst. Hoe gaat het met de keeperstraining op onze school?

Ten eerste is de doelman karakter.Om een ​​uitstekende keeper te worden, moet een kind zijn:

  • moreel stabiel
  • psychologisch zeker
  • heb een goede reactie
  • hou oprecht van voetbal

Geen wonder dat ze zeggen dat er een keeper geboren moet worden. Als we een capabele jongen zien, en, nog belangrijker, ZIJN wens om zich in deze specifieke functie te ontwikkelen, dan schakelen we onze keeperstrainer in voor aanvullende training.

De huidige trends in de voetbalwereld zijn zodanig dat de doelman niet meer bij het doel “staat”, maar “speelt” en soms niet alleen in zijn eigen strafschopgebied, maar ook daarbuiten!

Daarom is alle voorbereiding erop gericht om ervoor te zorgen dat onze keepers even goed kunnen spelen met hun handen en voeten.

Dit effect wordt bereikt door ons trainingsproces, dat als volgt is gestructureerd. Onder begeleiding van onze keeperstrainer doen de jongens 60-75 minuten individueel, perfectioneren ze de kunst van het keepen en voegen zich vervolgens bij de algemene groep. Door in een algemene groep te werken, verwerven ze de nodige vaardigheden om met hun voeten te spelen en deelnemen aan oefeningen, waarbij ze direct hun directe taken vervullen.

Het resultaat is dat de totale trainingstijd voor keepers 2.15-2.30 is, wat het mogelijk maakt om duidelijke vooruitgang te boeken, maar alleen op voorwaarde van hun juiste houding ten opzichte van het bedrijfsleven, grote wens en stabiele aanwezigheid van lessen, zowel in de algemene groep als individueel.

Deze aanpak van onze voetbalschool kan op haar beurt dienen als een uitnodiging voor de jongens voor de Club League van het kampioenschap.

https://www.dergatsjev.be/2020/07/voetbaltrainer-gezocht-voetbal-trainer.html