010 Web Fotografie
Image default
Banen en opleidingen

Overzicht van diensten voor het opslaan en onderhouden van een cv-database

Global recruitment

Het meest waardevolle voor een recruiter is zijn database met persoonlijke cv’s van kandidaten. Als je net begint, raad ik aan het proces van het opslaan van contacten onmiddellijk te automatiseren.

Je moet niet alles in de cloud laden, laat staan ​​mappen op je bureaublad opslaan. U kunt gespecialiseerde services gebruiken om dit probleem op te lossen. Hieronder vindt u een kort overzicht van de meest bekende cv-databasebeheerdiensten.

  • Cleverstaff

dienst voor rekrutering met een cv-parser. Hiermee kunt u snel een cv-database opbouwen door informatie te importeren van HeadHunter, LinkedIn en andere vacaturesites, evenals van e-mail.

  • E-staff

een programma voor wervingsbureaus en voor personeelsdiensten van bedrijven die werknemers rekruteren. Automatiseert de meeste routinematige wervingsactiviteiten.

  • Huntflow

service voor effectieve selectie. Ingebouwde e-mailclient voor correspondentie met kandidaten. Erkenning van cv’s uit pdf, doc en rtf.

  • Persia HR

helpt bij het organiseren van het werk van een team van recruiters. Uniforme database met kandidaten, importeren van cv’s uit verschillende bronnen, handig zoeken, geschiedenis van het werk met kandidaten en nog veel meer.

  • Mirapolis Recruit

een efficiënt, eenvoudig en gebruiksvriendelijk systeem voor het automatiseren van alle fasen van het rekruteringsproces. U heeft alleen een webbrowser nodig om het systeem te gebruiken.

  • Experium

programma voor het automatiseren van de selectie van personeel. Maakt automatisch “Mensenkaarten” van het cv, plaatst advertenties op werksites en downloadt reacties ervan; werkt met sociale netwerken; stuurt e-mails en sms naar kandidaten en lijnmanagers, enz.

  • FriendWork

een online wervingsautomatiseringsservice waarmee u vacatures 2 keer sneller kunt invullen. Werkt via een webbrowser en is toegankelijk vanaf elke computer, tablet of smartphone.

  • Keepteam

een onlinedienst voor het managen en rekruteren van personeel, het snel invullen van de nodige personeelsdocumenten, het coördineren van vakanties, werkroosters, evenals het administreren van inventaris en andere taken.

  • GoRecruit

Een effectieve rekruteringsassistent die de gegevens van kandidaten op sociale media analyseert, evalueert en de meest geschikte kandidaten selecteert. Beoordeling. Vergelijking van werkzoekenden. Open toegang tot vacatures.

search for a job

https://www.globalrecruitment.info/

Gerelateerde artikelen

Werkvoorbereider Onderhoud

Met PADI duiken leer je alle vaardigheden die je nodig hebt

VIG: Wat is het? Voor wie en met wie werk je?