010 Web Fotografie
Image default
Zorg

Betaalbare zorg voor iedereen

Woont u in Gelderland of Overijssel en bent u van plan om over te stappen van zorgverzekering? Dan staat zorgverzekeraar Salland voor u klaar. Al ruim 150 jaar geleden is Salland begonnen met het bieden van een betaalbare zorgverzekering voor iedereen in de regio. Vandaag de dag doen we dit nog steeds, omdat goede zorg voor iedereen bereikbaar moet zijn. Daarbij zijn we op de hoogte van de zorg die wordt geboden in de omgeving. Zo kunnen we u helpen met het vinden van een zorgverlener die bij u past en waarvoor u niet te ver weg hoeft.

Basis verzekering van Salland

Salland biedt naast een basis verzekering ook verschillende aanvullende verzekeringen. Een basis zorgverzekering is namelijk niet voor iedereen voldoende om de benodigde zorg vergoed te krijgen. Als u een bepaald aantal behandelingen bij de fysiotherapeut in uw pakket wilt, of u wilt gebruik kunnen maken van specifieke hulpmiddelen, dan heeft Salland hiervoor de juiste aanvullende verzekering. We hebben er vier samengesteld, zodat u een verzekering kunt kiezen die goed aansluit. Ook een tandartsverzekering kunt u bij Salland afsluiten, naast uw basisverzekering, of in combinatie met een aanvullende verzekering.

Collectiviteit zorgverzekering

Wilt u korting ontvangen op uw zorgpremie? Dan kunt u bij Salland een collectiviteit zorgverzekering afsluiten. Hiervoor komt u in aanmerking wanneer uw werkgever of sportvereniging afspraken met ons gemaakt heeft. Met een collectieve zorgverzekering krijgen zowel u als eventueel meeverzekerde gezinsleden korting op de zorgpremie. Meer informatie over een collectieve zorgverzekering bij Salland vindt u terug op onze website. Hier kunt u ook zien of uw werkgever of vereniging een contract heeft met Salland. Komt u er zelf toch niet helemaal uit? Neem dan gerust contact op, zodat we kunnen helpen met het afsluiten van de juiste zorgverzekering.

 

https://www.salland.nl