010 Web Fotografie
Image default
Auto's en Motoren

Zonder boeken je auto theorie examen halen met de cursus van 123-theorie

Heb je geen tijd om je auto theorie uit saaie boeken of van cd-roms te leren? Of heb je hier misschien gewoon geen zin? Helaas zul je de auto theorie wel aan moeten leren om je theorie examen bij het CBR met succes te kunnen halen.

Maar niet getreurd, wij van 123-theorie hebben hier iets op gevonden! Wij hebben iets geniaals opgezet, namelijk een cursus auto theorie in 1 dag. Ja, je leest het goed. Een eendaagse auto theoriecursus! En nog beter: je leert niet alleen de auto theorie binnen 1 dag aan, je doet ook nog eens diezelfde dag examen! En dat allemaal zonder uit boeken te moeten leren.

We horen je denken, hoe dan? Wij hebben een cursus ontwikkeld waarbij je de theorie veel beter zult onthouden dan wanneer je deze uit boeken leert. De saaie stof uit boeken blijft vaak niet goed in je hoofd hangen en is slaapverwekkend. Zo niet bij onze cursus. Wij leren je de auto theorie aan door je voorbeelden uit de praktijk te geven, ondersteund met duidelijke foto’s. De docent van wie je les krijgt legt alles uit op een manier die voor iedereen te volgen is.

Als alle lesstof aan bod is gekomen gaan we werken met oefen examens. Deze examens zijn hetzelfde als de examens die bij het CBR gebruikt worden. Het aantal vragen, de verschillende vraagstellingen en de instink vragen kunnen dus lekker door jou geoefend worden. Je merkt ook gelijk of de lesstof al goed in je geheugen zit of dat je op bepaalde theorie nog even extra moet oefenen. Natuurlijk is er tijdens de gehele les alle ruimte om vragen te stellen of extra uitleg te krijgen. De docent helpt je graag!

Check onze site voor alle cursus locaties

Het maakt niet uit waar je in Nederland woont, je kan onze theoriecursus door het hele land volgen. Enkele voorbeelden van cursussen die wij geven: theoriecursus Den Haag, theoriecursus Utrecht, theoriecursus Breda, theoriecursus Groningen. Check op onze site in welke plaatsen wij nog meer theoriecursussen geven, er zal er zeker eentje bij jou in de buurt zijn!  

https://www.123-theorie.nl/