010 Web Fotografie
Image default
Hobby en vrije tijd

Ballonvaart Sint-Niklaas kortom de ervaring van mijn leven

Afgelopen week was een bijzondere week? Waarom, vraag je je waarschijnlijk af? Wel, omdat ik voor het eerst in mijn leven een ballonvaart Sint-Niklaas heb ondernomen. Samen met mijn vriend dan nog, wat een super romantische beleving was. Ik ben afkomstig van de streek en ik kan je wel vertellen dat een ballonvaart Sint-Niklaas zeker en vast de moeite waard is.

Een veilige ballonvlucht

Een ballonvlucht is iets wat al lang op mijn verlanglijstje staat, maar ik ging er altijd vanuit dat een ballonvlucht prijselijke was. Dat bleek eigenlijk wel mee te vallen, zeker als je er rekening mee houdt dat je met een ballonvaart Sint-Niklaas toch al snel 4 uur in de weer bent.

Na een zoektocht op het internet kwam ik internet kwam ik bij C-Air Ballonvaarten terecht, en ik moet zeggen dat is super meegevallen. Al van bij het eerste contact voelden we ons in veilige handen en op het vlak van ballonvaren denk ik niet dat je een betere partij kunt vinden.

Ballonvaart Sint-Niklaas? Doen!

De piloot die ons meenam op onze ballonvaart Sint-Niklaas was overduidelijk ervaren. Voor we opstegen mochten we trouwens helpen bij het optuigen van de ballon. De veiligheidsinstructies waren duidelijk, waarna we konden opstijgen.

Een ballonvlucht zorgt voor kriebels in de buik. Eens boven heb je een fantastisch zicht dat kilometers ver reikt. We hadden trouwens geluk want het was een stralende dag. Tijdens het ballonvaren vlogen we over heel wat plekjes die ons bekend waren. Super fijn om ze eens vanuit de hoogte te bekijken. Niet enkel wij, maar ook de tijd vloog, want het uurtje dat we vlogen was zo om. Jammer, maar logisch natuurlijk. Na het zweven was het trouwens nog niet afgelopen, want er was ook nog een hapje en een drankje voorzien.

Super fijn want dat was het perfecte moment om nog even na te praten. Zo bleek dat je niet enkel boven Sint-Niklaas een ballonvlucht kunt ondernemen, maar ook op heel wat andere plekken in ons landje. Fijn om weten, want de kans is groot dat we deze ervaring nog eens willen beleven.

Best betaalbaar ballonvaren

Wat zo’n ballonvaart Sint-Niklaas kost? We hebben 125 euro neergeteld per persoon, maar dan ben je dus wel 4 uur voor in de weer. Je ziet het Waasland en meer en de versnaperingen waren inbegrepen. Stevig, maar zeker niet overdreven voor de ervaring die je meemaakt. Ik raad het alvast aan en ook mijn vriend was in de wolken.

https://www.cair-ballonvaart.be/ballonvaart-sint-niklaas/