010 Web Fotografie
Image default
Banen en opleidingen

Developer vacatures

Vacature Lead Java Developer / Rest / Docker / AWS / iot – sittard

Hbo of hoger
junior/medior/senior niveau
vast contract
40 uur p/w

Omschrijving vacature
Wil jij als lead java developer werken aan tal van high-tech en innovatieve ( sociaal verantwoordelijke ) oplossingen voor ‘s werelds grootste lijf in de technologie? spreekt het je aan om 60 % van de tijd aan de slag te gaan met o. a. java 8+, spring, microservices, docker en rest en de overige tijd te uitgeven aan architectuur- en toolkeuzes, het verwijderen van ontwikkelaars en het inschatten van een mening voor een zeer ambitieus devops team? lees dan nu voorts! Je werkzaamheden als lead zal onder andere zijn uit:

Werken aan de ontwikkeling met java, spring, rest api ‘s, microservices, docker en aws voor diverse zeer innovatieve platformen en applicaties, waar iot een meldkamer rol inneemt ; meedenken over architectuur en het gebruiken van beslissingen op programmatuur development locatie ; meedenken over nieuwe ontwikkelingen binnenshuis jouw vakgebied. Daarnaast krijg je de potentie om dit uit te werken in poc ‘s en dit te voorstellen in het team ; de code kwaliteit hoog detineren d. M. V. Wegbrengen van collega ‘s en het pretenderen van hoge vorderen met behulp van automatisering ( unit uittesten, test automation, code quality frameworks ). Gestelde vorderen als lead java developer ;

Beschik je over hbo werk- en denkniveau ; neem je minstens 7 jaar werkervaring als java developer mee ; heb je ervaring met het coachen van een team van ontwikkelaars ; heb je ervaring met java, spring, hibernate, docker, rest api ‘s en microservices ; het is een figuurlijk pré als je al ervaring hebt met aws ben je communicatief zeer vaardig, weet je anderen te enthousiasmeren en je weten over te brengen ; ben je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en technieken. Bedrijfsomschrijving als lead java developer kom je te werken bij een plattelands zeer weten organisatie in de technologie. Met ruim 100. 000 medewerkers wereldomvattend, waarvan pakweg 6. 000 in nederland, werken ze dagelijks aan high-tech en innovatieve, sociaal verantwoordelijke, oplossingen. Ondanks de grootte is er geen sprake van hiërarchie, zijn de koordjes kort en heb je de tijd om met internationale collega ‘s te schakelen.

De gehele software ministerie bestaat uit omstreeks 40 collega ‘s die verdeeld zijn over 4 teams en ieder werken aan een tal van interne projecten en diensten. Een gemiddeld devops team bestaat uit 8 developers ( front-end developers gericht op angular 9 en back-end gericht op java 8+ ) en 3 dedicated test engineers ( o. A. Test automation met cucumber ) waarbij ze middels agile/scrum werken in tweewekelijkse sprints. Hiervoor zal je als lead / meewerkend ploegbaas de aansprakelijkheid dragen voor één team, waar je de focust legt op het inschatten van de zienswijze, het maken van architectuur- en toolkeuzes en neem je belangrijke development beslissingen. Ongeacht deze verantwoordelijkheden ben je nog 60 % van de tijd bezig met software development.

Deze lijf ontwikkeld diverse platformen en applicaties waarbij een bepalend sociaal subject centraal staat. Zo werken ze sinds eind 2018 aan een groot platform die intussen uitgerold is in tal van landen, waaronder canada en europees land, die het denkbaar beschaven om alle voorzieningen in gebouwen in voorstelling te brengen middels sensoren en op ondergrond van deze data en algoritmes voorspellingen en verbetervoorstellen te doen. Hier zijn ondenkbaar veel factoren die meedoen en omvangrijke hoeveelheden data die door de systemen gaan. Daarnaast is dit platform, maar zijn ook tal van andere applicaties, gekoppeld met veel verscheidene systemen van andere partijen, waardoor ervaring met ( rest ) api ‘s zeer bepalend is. Ongeacht dit platform zijn uitgestrekte data omgevingen en iot, subject ‘s die centraal staan bij de ontplooixefng van diverse oplossingen. Om deze beweegreden ben jij iemand die gedreven is door innovatie, haal je energie uit innovatie en kijk je waar vooruitgang denkbaar is.

Salarisinformatie in overleg

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/developer.html