010 Web Fotografie
Image default
Auto's en Motoren

Leren en slagen in 1 dag met de theoriecursussen van Gelijk Geslaagd

Wordt jij gek als je door theorieboeken van anderen bladert? Denk je dan, het gaat mij nooit lukken om al deze theorie via boeken uit mijn hoofd te leren? En het wordt dus een drama om mijn auto theorie certificaat van het CBR te halen? Dan is het een goed idee om de theoriecursus van Gelijk Geslaagd te volgen. Met onze cursus leer je de theorie in 1 dag. En dit zonder boeken. ’s Ochtends leer je alle theorie aan, ’s middags maak je je examen. Je hoeft dus helemaal niet wekenlang bezig te zijn om je theorie certificaat te halen, het kan gewoon binnen 1 dag!

Zoals je al had gelezen, wij werken tijdens onze dagcursus niet met boeken. Door praktijkvoorbeelden, handige tips en oefen-examens leren wij je alle theorie aan. Wij zorgen ervoor dat je super goed wordt voorbereid op het examen en dat je alles weet wat er tijdens het examen gevraagd zal worden. Voor het oefenen met examens worden eerdere examens van het CBR gebruikt. Hierdoor kom je niet voor verassingen te staan tijdens je echte examen, je hebt namelijk al kennis gemaakt met de verschillende vraagstellingen. Beter dan dit kan je niet voorbereid zijn!

Zeer complete dagcursus, inclusief garantie

Onze dagcursus theorie voor auto is een zeer complete cursus. Drankjes en de lunch zijn bij de prijs inbegrepen. Het vervoer van en naar het CBR wordt door ons voor je geregeld. En wanneer je je hebt ingeschreven voor de dagcursus zorgen wij ervoor dat er op de dag van de cursus een plek bij het CBR voor je gereserveerd wordt. Alles wordt dus voor je geregeld. Het enige waar jij aan moet denken is dat je een geldig ID bij je hebt. Deze heb je namelijk nodig bij het CBR, zonder geldig ID mag je geen examen doen.

De theoriecursus kost €89,-. Dit zijn de kosten voor de cursus. De examenkosten van het CBR bedragen €31,-. Heb je het niet gered in 1x te slagen? Wij geven garantie, dit houdt in dat je de cursus gewoon nog een keer mag doen, op onze kosten!

 

https://www.gelijkgeslaagd.com/

Gerelateerde artikelen

Snelheidsborden die voor veiliger verkeer zorgen

Zonder boeken je auto theorie examen halen met de cursus van 123-theorie

Verschillende soorten dashcams